Una assegurança per a tu

MyBox Salut Sèniors està pensat per a assegurats d'entre 63 i 84 anys que vulguin gaudir del seu millor moment amb la millor salut, cuidant-se amb cobertures completes.

Tot són avantatges

Amb MyBox Salut Sèniors tindràs una cobertura completa en assistència sanitària i també dental a través del quadre mèdic més ampli del país. A més, disposaràs d'un assessor personal de salut que t'ajudarà i guiarà en totes les teves necessitats assistencials i en la gestió de la teva pòlissa.

 • Mateix preu mensual durant tres anys1

  La prima, els copagaments i les franquícies dentals es mantenen sense variació durant 3 anys.

 • Cobertura assistencial completa

  Consultes mèdiques, atenció hospitalària, urgències ambulatòries i hospitalàries, mitjans de diagnòstic, assistència dental i segona opinió mèdica.

 • Cobertura Dental integral

  Més de 190 clíniques dentals pròpies on accedir a 46 serveis gratuïts i beneficiar-te d'un 10% de descompte en franquícies d'ortodòncia i implantologia.

 • Plataforma de salut digital Adeslas Salut i Benestar2

  Un programa que t'acompanyarà en el teu dia a dia, millorant el teu estil de vida i la gestió de la teva salut.

Protegim el que és important

A CaixaBank ens importa la teva salut i per això et presentem MyBox Salut Sèniors, una assegurança amb el mateix preu mensual durant 3 anys, amb cobertures mèdiques i dentals i amb serveis innovadors per cuidar de tu en qualsevol moment, així com accés als nostres programes de Salut i Benestar.

Completes cobertures assistencials MyBox Salut Sèniors

El MyBox Salut Sèniors us permetrà a tu i a la teva família sentir-vos protegits, ja que disposaràs de cobertures en cas de:

Consultes mèdiques

sí

Atenció hospitalària

sí

Urgències ambulatòries i hospitalàries

sí

Mitjans de diagnòstic, inclosos els d'alta tecnologia

sí

Revisió mèdica anual

sí

Assistència dental

sí

Segona opinió mèdica sí

Descobreix tots els serveis digitals de la teva assegurança de salut

Volem acompanyar-te en tot moment, per la qual cosa si contractes alguna de les nostres assegurances de salut, podràs accedir a nombrosos serveis digitals a través de CaixaBankNow o registrant-te a Adeslas.es.

Veure tots els serveis