• Fons d'inversió Salt a aquesta secció
  • Salt Salt a aquesta secció
  • Salt Salt a aquesta secció
  • Carteres gestionades Salt a aquesta secció

Què són els fons d'inversió?

Els fons d'inversió són IIC (institucions d'inversió col·lectiva). Consisteixen en un patrimoni format per les aportacions fetes per un conjunt d'inversors que inverteixen els seus capitals en els mercats de valors que es defineixin en cada fons i participen dels guanys o les pèrdues de manera proporcional a la seva inversió.

S'entra a formar part d'un fons en adquirir-ne participacions. Les participacions representen una part del valor patrimonial del fons d'inversió (totes tenen els mateixos drets) i el seu valor resulta de dividir el patrimoni entre el nombre de participacions/accions en circulació.

Avantatges dels fons d'inversió

Varietat

Tria la millor opció segons el grau de risc que vulguis assumir i el termini de temps que més et convingui.

Confiança

Amb les gestores de l'entitat l'operativa dels fons és àgil i podràs fer un bon seguiment de les inversions.

Comoditat

Contractar i controlar els teus fons per internet amb tota tranquil·litat i confidencialitat a través de CaixaBankNow i BrokerNow de CaixaBank.

Liquiditat

Fons de CaixaBank Asset Management amb disponibilitat de 24-48 hores (la retirada de la inversió amb anterioritat a l'horitzó temporal recomanat fa augmentar el risc de pèrdua de capital). L'evolució de la teva inversió es valorarà en funció dels mercats.

Veure tots els avantatges

T'ajudem a trobar el fons adequat per a tu

Navega per OCEAN

Descobreix la nostra plataforma d'inversió OCEAN i amplia les teves possibilitats d'inversió.Fons destacats pels nostres experts

Descobreix alguns dels nostres fons destacats: Fons mixtos amb diferents perfils de risc o fons que tinguin un període de subscripció delimitat.

Fons destacats

Cerca el teu fons d'inversió

Troba el teu fons segons el teu nivell de risc, l'import que hi vols invertir i molt més. No trigaràs més de 20 segons

Cercador de fons

Què és la gestió discrecional?

És un model de servei per a aquells clients que volen delegar la gestió del seu patrimoni a un equip de professionals experts. La delegació de la gestió permet anar adaptant l'estratègia d'inversió als canvis de l'entorn sense perdre de vista els objectius marcats. Gaudiràs de la confiança i la seguretat d'una gestió professional de la cartera, sempre d'acord amb els teus objectius.Avantatges de les carteres gestionades

Gestió d'acord amb els objectius del client.

Procés de gestió eficient i independent.

Informació permanent de l'evolució de la seva inversió.

Màxima transparència en costos.

Eines de fons d'inversió

Cercador de fons

Preguntes freqüents sobre fons d'inversió