Diversifica la teva cartera amb els ETFs

Accions, índexs, matèries primeres...Tot un món d’inversió al teu abast.

  • Tots els ETFs dels principals mercats.
  • Tarifa de 10 €1 per operació d'un import de fins a 6.000 € en Mercat Nacional.
  • Temps real, streaming i profunditat de mercat.
  • Inverteix amb els ETFs sobre accions, índexs, matèries primeres, palanquejaments, inversos...

 

Opera amb els ETFs i diversifica la teva cartera d’una manera senzilla

Els ETFs són un producte d’inversió híbrida entre els fons i les accions: ofereixen la diversificació d’un fons amb la flexibilitat d’operar de la mateixa manera que amb les accions, amb una simple operació de borsa.

Repliquen el comportament d’un índex o cistell de referència: índexs com l’IBEX 35, DJ EuroStoxx, Nasdaq 100, matèries primeres, renda fixa, renda variable (nacional, EUA, Europa, països emergents...). Per tant, els ETFs posen en mans dels inversors la possibilitat d’accedir a més mercats i productes d’una manera senzilla.

Els ETFs es negocien i liquiden exactament igual que les accions; és a dir, en tot moment en coneixerem el preu. A més, les comissions de compra i venda són les mateixes que les de l’operativa en accions.

1. Tarifa de 10 € per a la primera operació (de compra o de venda) si l'import és de fins a 6.000 €. Si l'import és superior a 6.000 €, la tarifa aplicable serà del 0,18 % sobre l'efectiu de l'operació. Aquestes tarifes inclouen els aranzels (drets de contractació i liquidació). Tarifes per a operacions fetes per OCEAN Bróker.

NRI: 19716-2021-05555