Estalvi i inversió

Inversió

Què és invertir?

Invertir és posar els teus diners a treballar per a tu. Quan inverteixes, el teu objectiu és fer créixer els teus diners. I per fer-ho de la millor manera possible, és fonamental establir adequadament els teus objectius d'inversió, és a dir, tenir clar per a què vols invertir els teus diners. Una vegada ho tinguis clar, t'has d'assegurar que disposes de tot el que et cal per començar a invertir (informació, eines, assessorament).

T'ajudem a començar a invertir

Ara que saps el que significa invertir i per què ho has de fer, és hora de conèixer els diferents instruments d'inversió perquè seleccions el més adequat. Descobreix totes les opcions que tens per trobar la inversió a la teva mida.

El valor de la inversió en els fons en què poden invertir les carteres està subjecte a fluctuacions de mercat, i hi ha la possibilitat que es produeixin pèrdues en la inversió.

OCEAN, el teu espai d'inversió

Inverteix des d'OCEAN, el teu nou espai d'inversió al qual hem incorporat més productes i on posem a la teva disposició l'operativa més avançada per fer que la teva experiència d'inversió sigui més satisfactòria que mai.

Com vols invertir? Tria la manera d'invertir que prefereixis per a les teves inversions: