Estalvi i inversió

Inversió

Què és invertir?

Invertir és posar els teus diners a treballar per a tu. Quan inverteixes, el teu objectiu és fer créixer els teus diners. I per fer-ho de la millor manera possible, és fonamental establir adequadament els teus objectius d'inversió, és a dir, tenir clar per a què vols invertir els teus diners. Una vegada ho tinguis clar, t'has d'assegurar que disposes de tot el que et cal per començar a invertir (informació, eines, assessorament).

T'ajudem a començar a invertir

Ara que saps el que significa invertir i per què ho has de fer, és hora de conèixer els diferents instruments d'inversió perquè seleccions el més adequat. Descobreix totes les opcions que tens per trobar la inversió a la teva mida.

El valor de les inversions està subjecte a fluctuacions de mercat, per la qual cosa, es poden produir pèrdues. Rendibilitats passades no són garantia de resultats futurs.

OCEAN, el teu espai d'inversió

Inverteix des d'OCEAN, el teu nou espai d'inversió al qual hem incorporat més productes i on posem a la teva disposició l'operativa més avançada per fer que la teva experiència d'inversió sigui més satisfactòria que mai.

Com vols invertir? Tria la manera d'invertir que prefereixis per a les teves inversions: