CaixaBank

Ico_lacaixa_145.jpg

CaixaBank

Finances Gratis

Estiguis on estiguis o sigui la hora que sigui pots realitzar les teves gestions financeres desde l’App de CaixaBank.

Una App pensada per fer el teu dia a dia més fàcil.

Baixa-te-la GRATIS Baixa-te-la GRATIS
També està disponible a:

Principals característiques:

 • Consulta tots els teus productes i tota la informació que necessites per gestionar les teves finances en un mateix espai: comptes, targetes, rebuts, fons, préstecs, assegurances i un llarg etcètera.
 • Tens dubtes? Necessites alguna cosa? Pregunta-li a Noa, el teu assistent virtual d'Intel·ligència Artificial. Pots preguntar-li per veu o per text!
 • Configura accessos directes a aquelles funcionalitats que siguin més importants per a tu i així podràs accedir immediatament a totes aquelles operatives que necessitis. Transferències, pagament d'impostos, rebuts, matrícules i multes, retornar rebuts, etc.
 • Totes les opcions de contractació en un mateix espai. Necessites sol·licitar diners?, estalviar i complir els teus objectius?, gestionar el teu dia a dia?, viure tranquil? o invertir els teus diners? Explica'ns què necessites i et direm quin és el millor producte per a tu.
 • Rep notificacions push amb alertes dels teus comptes i targetes i avisos personalitzats perquè tinguis un millor control dels teus diners.
 • Consulta el saldo del teu compte sense obrir la app, des del teu SmartWatch o des del Widget del teu mòbil.

Permisos necessaris per el funcionament de l’aplicació Android:

 • Fotos/fitxers multimèdia/fitxers: Aquest permís és indispensable al utilitzar la llibreria de Google per la gestió del mapes. Els requeriments de Google requereixen d’aquest permís per poder guardar dades dels mapes a la memòria cau del propi telèfon. L’aplicació mostra els mapes de Google per indicar la ubicació de les oficines i caixers. La nostra aplicació no accedeix en cap cas ni a fitxers multimèdia ni a fotos del telèfon. Aquest requeriments de Google es poden verificar en la documentació d’utilització de la llibreria de mapes.
 • Ubicació: Aquest permís és necessari per realitzar la cerca de les oficines properes, que és una de les principals funcionalitats de l’aplicació. Solament s’utilitza la localització quan els usuaris utilitzen aquesta funcionalitat i CaixaBank no recopila aquesta informació.
 • Telèfon: L’aplicació incorpora una nova funcionalitat que permet vincular el cercador de caixers i oficines amb els vehicles de Ford que disposen del SYNC APP LINK. Aquesta funcionalitat permet trucar a les oficines des de la consola del vehicle per el que requereix accedir a la funcionalitat de trucada del dispositiu mòbil i en cap cas CaixaBank accedeix a les dades del seu terminal mòbil ni agenda de contactes.
 • Identitat: El permís de “identitat” es requereix per poder enviar les notificacions PUSH a l’aplicació de CaixaBank. Per registrar-se al sistema GCM de Google, s’ha de validar que existeix un compte de Google vàlid en el dispositiu. Més informació.
 • Historial del dispositiu i l’aplicació: A partir de la versió 4.0 d’Android es requereix la utilització d’aquest permís per identificar si l’aplicació està oberta i executant-se per evitar el seu reinici. D’aquesta forma no es restaura l’estat de l’aplicació des de l’inici, sinó des del punt anterior en el que estava treballant l’usuari. CaixaBank solament accedeix a les dades de la pròpia aplicació i en cap cas a dades d’aplicacions alienes.
 • SMS: Aquest permís és necessari per poder accedir a l’SMS que enviem amb el codi per a l’activació de les notificacions PUSH. D’aquesta manera, en rebre el codi per SMS, aquest es consumeix automàticament sense que calgui copiar-lo i enganxar-lo manualment. CaixaBank només utilitza l’accés a l’SMS per recuperar aquesta clau que s’envia des de CaixaBank i en cap cas s’accedeix a altres SMS.