No mostrar més aquest missatge

CaixaBank

Ico_lacaixa_145.jpg

CaixaBank

Finances Gratis

Incorpora els principals serveis mòbils de l’entitat, com ara Línia Oberta, Borsa Oberta…, així com un localitzador d’oficines i caixers de l’entitat.

Baixa-te-la GRATIS Baixa-te-la GRATIS

Acabem d'enviar-te un SMS al teu telèfon.

Descarrega-la de nou al teu mòbil
 • El numero de mòbil no es correcte.
 • Ha de ser de 9 xifres i començar per "6" o "7"
Tecleja un nombre vàlid

SMS

Escriu el teu número de mòbil i t'enviarem un SMS perquè et descarreguis l'aplicació.

També està disponible a:

Característiques principals:

 • Línia Oberta Mòbil: banca on-line per fer consultes i operacions amb els comptes, targetes, valors…, que tinguis a CaixaBank.
 • Les Meves Finances: per poder controlar, d’una manera senzilla, les despeses i els ingressos.
 • Borsa Oberta: et permet conèixer l’evolució dels índexs borsaris i la cotització de valors, amb gràfics evolutius a un dia, setmana, mes i any. A més, disposa de l’opció de compra d’accions.
 • Cercador d’oficines: permet localitzar oficines i caixers de CaixaBank i inclou informació dels principals serveis disponibles, així com la possibilitat de trucar a l’oficina.

A més, la darrera versió per a dispositius iPhone 5 o superiors incorpora una aplicació per l’Apple Watch que permet cercar les oficines y caixers propers.

Permisos necessaris per el funcionament de l’aplicació Android:

 • Fotos/fitxers multimèdia/fitxers: Aquest permís és indispensable al utilitzar la llibreria de Google per la gestió del mapes. Els requeriments de Google requereixen d’aquest permís per poder guardar dades dels mapes a la memòria cau del propi telèfon. L’aplicació mostra els mapes de Google per indicar la ubicació de les oficines i caixers. La nostra aplicació no accedeix en cap cas ni a fitxers multimèdia ni a fotos del telèfon. Aquest requeriments de Google es poden verificar en la documentació d’utilització de la llibreria de mapes.
 • Ubicació: Aquest permís és necessari per realitzar la cerca de les oficines properes, que és una de les principals funcionalitats de l’aplicació. Solament s’utilitza la localització quan els usuaris utilitzen aquesta funcionalitat i CaixaBank no recopila aquesta informació.
 • Telèfon: L’aplicació incorpora una nova funcionalitat que permet vincular el cercador de caixers i oficines amb els vehicles de Ford que disposen del SYNC APP LINK. Aquesta funcionalitat permet trucar a les oficines des de la consola del vehicle per el que requereix accedir a la funcionalitat de trucada del dispositiu mòbil i en cap cas CaixaBank accedeix a les dades del seu terminal mòbil ni agenda de contactes.
 • Identitat: El permís de “identitat” es requereix per poder enviar les notificacions PUSH a l’aplicació de CaixaBank. Per registrar-se al sistema GCM de Google, s’ha de validar que existeix un compte de Google vàlid en el dispositiu. Més informació.
 • Historial del dispositiu i l’aplicació: A partir de la versió 4.0 d’Android es requereix la utilització d’aquest permís per identificar si l’aplicació està oberta i executant-se per evitar el seu reinici. D’aquesta forma no es restaura l’estat de l’aplicació des de l’inici, sinó des del punt anterior en el que estava treballant l’usuari. CaixaBank solament accedeix a les dades de la pròpia aplicació i en cap cas a dades d’aplicacions alienes.
 • SMS: Aquest permís és necessari per poder accedir a l’SMS que enviem amb el codi per a l’activació de les notificacions PUSH. D’aquesta manera, en rebre el codi per SMS, aquest es consumeix automàticament sense que calgui copiar-lo i enganxar-lo manualment. CaixaBank només utilitza l’accés a l’SMS per recuperar aquesta clau que s’envia des de CaixaBank i en cap cas s’accedeix a altres SMS.

NRI: 15280-2017-5555