Un pas més enllà sobre la seguretat de les teves operacions 

Des de CaixaBank, volem que et sentis sempre segur. Per això, com a client de CaixaBank podràs sol·licitar la devolució de compres i operacions que no reconeguis durant els 13 mesos posteriors a la data d'operació perquè estudiem el teu cas.

A més, tens a la teva disposició el telèfon exclusiu per a clients 93 887 25 25 o 900 40 40 90 a través del que:

  • T'ajudarem a resoldre els teus dubtes i consultes sempre que ho necessitis.
  • Podràs comunicar si sospites que has estat víctima d'un frau o si has identificat una operació que no reconeixes.

També, et mantindrem al dia dels fraus més freqüents i et donem les claus de com evitar ser víctima d'aquests a través del teu correu electrònic. Si no ho reps, posa't en contacte amb la teva oficina per a comprovar que disposem de la teva adreça de correu electrònic actualitzada.

Control d'ús

Aquesta opció et permet activar o desactivar temporalment cada una de les teves targetes, determinades operatives com ara compres per internet, a l'estranger, en oci per a majors de 18 anys, en línies aèries, en hotels... o bé la retirada d'efectiu als caixers.
Consulta aquí més informació.

Bloqueig de targeta

Amb aquesta opció pots "apagar" de manera temporal o permanent la targeta. Et recomanem el bloqueig temporal si no saps on la tens o si no la utilitzaràs durant un temps. El bloqueig permanent és la millor opció, si l'has perduda o te l'han robada.
Consulta aquí més informació.

CaixaBankProtect

És un servei unit a la targeta que consisteix a enviar alertes sobre les operacions realitzades amb la targeta. Aquestes alertes s'envien a través de missatgeria SMS o d'aplicacions específiques com push o mitjançant correu electrònic. Les alertes informen, per exemple, sobre:

  • operacions amb un import que supera els 500 €,
  • reintegraments (retirades de diners) en el caixer superiors a 1.000 €, i
  • primeres compres realitzades a l'estranger, qualsevol que sigui el seu import.

CaixaBankProtect Emergency.

Aquest servei permet que, si vostè perd o a vostè li sostreuen la targeta a l'estranger, pugui sol·licitar l'enviament d'una targeta de substitució en menys de 48 hores o bé sol·licitar retirar diners en efectiu a través d'una empresa corresponsal de CaixaBank en la gran majoria de països.

  • Enviament d'una targeta urgent de substitució: El preu d'aquest servei, se l'informarà en el moment de sol·licitar la targeta ja que pot variar en funció del país en el qual es trobi i de la urgència de l'enviament.
  • Retirada d'efectiu: La quantitat de diners que li enviarem no podrà superar el límit de crèdit disponible de la seva targeta. Si fos necessari convertir els seus diners a una divisa diferent a l'euro, el corresponsal podrà aplicar-li la comissió que correspongui pel canvi de divisa.

Per a sol·licitar aquests serveis, en el moment de la pèrdua o sostracció de la targeta, haurà de contactar amb CPC a través d'un dels següents números de telèfon gratuïts, disponibles 24 hores: 93 887 25 25 i 900 40 40 90