CaixaBank i la CEOE han signat un acord de col·laboració que permetrà posar a disposició de les empreses afiliades a la CEOE i de les seves organitzacions empresarials una línia de finançament de 30.000 milions d'euros durant els propers 12 mesos.

L'objectiu és ajudar les empreses en els seus projectes d'internacionalització i innovació, així com el suport a l'emprenedoria. 

Garantia d'un accés àgil i segur al finançament

Materialització de projectes d'inversió de les companyies a curt i mitjà termini

Augment de la seva productivitat i capacitat d'innovació tecnològica

Més possibilitats d'introduir-se amb èxit en mercats internacionals

La clau està en el creixement i desenvolupament de les empreses

El finançament ajudarà a introduir les companyies en nous mercats, fomentat un augment en la seva productivitat i un increment de la competitivitat espanyola. Gràcies als més de 140 centres d'empreses distribuïts per totes les comunitats autònomes, CaixaBank posa a la seva disposició els recursos i l'atenció especialitzada a aquestes empreses.

L'acord contribuirà als projectes d'inversió de les companyies

En el moment actual que apunta a la recuperació, l'ajuda econòmica donarà una empenta cap a la innovació tecnològica i l'augment de la productivitat de les empreses. Per tant, espera que així puguin obrir-se pas en els mercats internacionals.

La renovació d'aquest conveni coincideix amb el desplegament a Espanya del Fons Europeu per a la Recuperació (Next Generation EU)

 • La CEOE ha situat com una de les seves prioritats la contribució a maximitzar l'impacte dels fons europeus a Espanya. La plataforma digital CEOExEuropa recull diàriament tota la informació rellevant sobre l'avenç dels fons i la publicació de convocatòries i licitacions, consolidant-se com la primera plataforma de negoci completa de fons públics a Espanya.
 • L'objectiu de CaixaBank, que disposa d'un equip transversal, és ser un agent actiu en la comunicació i difusió de les ajudes disponibles, agilitzar la seva arribada als beneficiaris perquè puguin emprendre projectes d'inversió amb més seguretat, i anticipar, també, els seus efectes transformadors i de creixement sobre l'economia.
 • Per això, CaixaBank ha posat en marxa un pla integral amb l'objectiu de facilitar als seus clients l'accés als fons Next Generation EU i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern.

Un conveni des de l'any 2015 que suma 96 milions d'euros

 • Augment del crèdit concedit d'un 38,2 % respecte a l'any anterior

  Entre el juny de 2020 i el juliol de 2021, CaixaBank va concedir més de 146.000 milions d'euros de crèdit a tota la seva cartera de microempreses, pimes i grans empreses.

 • Assessorament per a les operacions a l'estranger

  Solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països, que s'afegeixen als especialistes en finançament i serveis, comerç exterior i tresoreria, finançament estructurat, turisme, i negoci immobiliari; que treballen a les oficines a Espanya.

 • Suport adaptat a qualsevol tipus d'empresa

  L'entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

Una gran oportunitat per desenvolupar projectes d'inversió i avançar en la reactivació de l'economia i la transformació digital, sostenible i d'impacte social.