Entrega gratuïta en concessionari

Finançament en CaixaBankNow

logotip wivai

La millor alternativa per moure's per la ciutat

Dissenyada perquè viatjar resulti simple, fàcil i divertit.
La Yamaha Tricity 3001 està preparada per canviar-te la vida.

Finançament al 2 % TAE2 a CaixaBankNow

Yamaha Tricity 300

Per 150,68 € /mes
en 59 quotes i una última de 150,90 €
PVP: 8.599 € | Preu total a terminis: 9.041,02 €

Fins a exhaurir-ne les existències (200 unitats)

Coneix més de prop la nova Tricity

 • Mobilitat urbana de 3 rodes amb l'essència més pura de Tricity

  Mou-te lliurement per la ciutat gràcies al disseny de 3 rodes que brinda una nova sensació d'estabilitat, confiança, i una adherència extra. A més, pots conduir-la amb una llicència d'automòbil B completa*. (*Poden haver-hi limitacions per país segons les lleis aplicables.)

 • Motor Blue Core de 300 cc econòmic i potent amb EURO5

  El motor monocilíndric de 4 temps i refrigeració líquida produeix molta potència per recórrer distàncies més llargues a la carretera. El motor Blue Core és un motor modern i suau amb poques vibracions.

 • Sistema d'assistència de bloqueig d'inclinació

  Que et proporciona més comoditat quan t'atures als semàfors o a les cruïlles. Quan el semàfor es posa verd, la Tricity 300 et porta a la teva destinació en un temps rècord amb un consum de combustible molt baix: 3,3 l / 100 km.

 • La més lleugera de la seva classe / Gran autonomia

  La Tricity 300 és el model més lleuger de la classe i té un dipòsit de 13 litres i carrosseria i pantalla aerodinàmics. L'opció més intel·ligent per a viatges llargs.

 • Gran espai per a emmagatzematge

  Disposa d'un espai d'emmagatzematge per a dos cascos integrals o un maletí A4. A més, pots accionar l'encesa i els panys amb la pràctica Smart Key. També hi ha una presa de CC al panell frontal per als teus dispositius.

 • Instruments LCD i acabat d'alta qualitat

  Amb el quadre de comandament d'estil automàtic, els llums indicadors mostren l'ABC, el sistema d'assistència de bloqueig d'inclinació, el TCS i la temperatura ambient, amb una advertència útil que s'encén a 3a o menys.