Finançament a CaixaBankNow

El termini que millor se t'adapti

Lliurament gratuït a domicili

logotip wivai

Tots els petits electrodomèstics1 que necessites per a la teva comoditat

Finançament al 0 % TAE2 i sense interessos

Moulinex InfinyMix+


En 13 quotes de 20,00 € 


PVP i preu total a terminis: 260 €. TAE 0 % TIN 0 %

Aquesta batedora de got d’alta velocitat InfinyMix+ permet preparar una gran varietat de batuts de fruita amb uns resultats perfectes. Inclou un llibre de receptes.

Característiques

La batedora de got d’alta velocitat InfinyMix+ permet preparar una gran varietat de batuts de fruita amb uns resultats perfectes i inclou un llibre de receptes perquè puguis aprofitar al màxim la teva creativitat. Hi trobaràs més de cinquanta receptes amb idees sanes i delicioses per a qualsevol ocasió.

1.600 W DE POTÈNCIA: aconsegueix uns resultats d’una qualitat professional fins a 40 vegades més suaus gràcies a la combinació d’un motor d’alta velocitat, que arriba a les 35.000 rpm, amb unes fulles de màxima qualitat.
FULLES POWELIX LIFE: 6 fulles afilades i reforçades amb revestiment de titani que ofereixen un rendiment que dura fins a dues vegades més i et permet aconseguir uns resultats suaus i homogenis el doble de ràpid.
5 PROGRAMES AUTOMÀTICS: resultats impecables garantits tant amb els ajustos de velocitat i temps manuals com amb els 5 programes automàtics: batut, gelat, postres, picar gel i autoneteja.
GRAN CAPACITAT: la gerra Tritan de gran capacitat (1,75 L) permet fer preparacions en grans quantitats amb una comoditat total.
AMPOLLA PER ENDUR: assaboreix les begudes que preparis on vulguis amb la pràctica ampolla per endur de Tritan de 600 ml.
NETEJA FÀCIL: fes servir la funció d’autoneteja (totes dues gerres) amb una gota de detergent i 200 ml d’aigua o bé renta-la al rentaplats.

Cafetera Krups superautomàtica Intuition Preference


En 32 quotes de 25,00 € 


PVP i preu total a terminis: 899,00 € 800 €. TAE 0 % TIN 0 %

Deixa que Intuition et guiï cap a la tassa de cafè perfecta sempre que vulguis. Amb la cafetera Intuition Preference de Krups, gaudiràs d'una òptima extracció i la tecnologia exclusiva Quattro Force reunides en una cafetera exprés que garanteix una experiència immersiva.

Característiques

Amb Intuition, Krups ha pensat fins a l'últim detall. Des de com guiar-te de manera intuïtiva mitjançant una sèrie de passos senzills i personalitzats fins a aconseguir que gaudeixis d'un cafè perfecte sempre que vulguis.

EXPERIÈNCIA IMMERSIVA: una experiència premium des del primer toc. La interfície, immersiva, intuïtiva i senzilla, té un disseny personalitzable similar al d'un smartphone per facilitar la selecció de programa i el manteniment.
DEIXA'T GUIAR: els indicadors lumínics de colors de Krups faciliten l'ús diari: les alertes de color vermell et guien a través del procés d'ús i manteniment, mentre que els llums de colors personalitzables fan més senzilla l'experiència i permeten una navegació ràpida i intuïtiva.
EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA: una personalització que permet guardar fins a 8 begudes favorites perquè gaudis d'una experiència senzilla i personalitzada: tria el color del llum, el tipus de patró i la lluminositat. Fins i tot podràs guardar begudes avançades per tenir-les a un toc de distància.
SEMPRE NETA: passa menys temps preocupant-te per la neteja i més gaudint del cafè perfecte. El sistema d'autoneteja de Krups es basa en una cambra de filtració tancada i integrada que no requereix extreure-la per a la neteja.
TECNOLOGIA AVANÇADA PER A LLET: inclou una pràctica ampolla graduada de 600 ml que podràs connectar directament a la cafetera, sense necessitat d'utilitzar més recipients, i guardar a la nevera després d'utilitzar-la.

Aspiradors

Robots de cuina i cafeteres

Centres de planxat

Cura personal

Descobreix-los amb Wivai a CaixaBankNow