• Descomptes
  Gaudeix de més de 60.000 descomptes a tot Europa en mobilitat, esport, tecnologia, cultura, transport, turisme, formació i altres serveis a més de 30 països europeus.

 • Quota gratis el primer any
  La quota d'emissió i de manteniment és gratuïta per a menors de 26 anys i durant el primer any.

 • Assegurances
  Inclou assegurances gratuïtes com ara l’assegurança d’accidents i l’assegurança d’assistència en viatge.

 • Paga com vulguis amb imagin
  Gestiona les teves despeses i paga amb la teva targeta, el teu mòbil, el teu smartwatch o la teva polsera contactless.

 • Seguretat contra el frau i el robatori de la targeta
  Compres amb seguretat garantida. En comprar amb la targeta, gaudiràs de la seguretat de CaixaBankProtect®.

Selecciona la teva regió

 
 
Asturias Baleares Cataluña Madrid Melilla Murcia Navarra Valencia Castilla-laMancha

La concessió de la targeta de crèdit està subjecta a l'anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, carrer de Caleruega, 102, 28033 Madrid, NIF A08980153, inscrita en el RM de Madrid, tom 36556, foli 29, full M-656492 i inscrita amb el núm. 8776 en el Registre d’Establiments de Crèdit del Banc d’Espanya.

L'edat màxima per sol·licitar el carnet és de 30 anys a la regió de Catalunya, Madrid, Múrcia, Balears, Astúries, Navarra, València i Melilla; i de 29 anys a la regió de Castella-la Manxa.

Targeta emesa per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 8776. Caixabank, S.A., actua com a entitat agent de l'emissora de la targeta. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament escollit per CaixaBank Payments & Consumer és el dipòsit en un compte separat obert a Caixabank, S.A.

Targeta emesa per Global Payments Moneytopay, EDE, S.L., amb NIF B65866105, entitat de diners electrònics espanyola constituïda a Barcelona, amb data 7 de setembre de 2012, prèvia autorització del Ministeri d'Economia i Hisenda i subjecta a la supervisió del Banc d'Espanya. Consta degudament inscrita en el Registre Oficial del Banc d'Espanya amb el codi 6702 i en el Registre Mercantil de Madrid, tom 36639, foli 1, full M-657263, inscripció 1a. El domicili de la seva administració central es troba establert a Madrid, al carrer de Caleruega, número 102.
El sistema de protecció de fons d'usuaris de serveis de pagament escollit per Global Payments Moneytopay, EDE, S.L. és el seu dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A.

NRI: 17379-2019-5555