Benvinguts a Inspira’ns

Inspira’ns és la nova comunitat oberta a la participació de tots els clients dels canals electrònics de CaixaBank. Els nostres clients tenen l’oportunitat d’explicar-nos les idees que tenen per millorar i afegir valor als serveis que hi ha i proposar nous productes que satisfacin les seves necessitats.

L’objectiu d’Inspira’ns és donar resposta a les necessitats concretes dels clients i reforçar el lideratge de l’entitat en la banca electrònica i en la nostra aposta per la innovació.

A Inspira’ns, s’hi accedeix a través de la teva banca digital CaixaBankNow i proporciona als clients un espai per proposar i suggerir idees relacionades amb l’entorn bancari. D’aquesta manera, els clients estan involucrats en el procés de creació de nous productes i serveis.

Tots els clients valoren les idees que es generen a través d’aquesta plataforma i després, els directius les estudien i les administren amb la finalitat d’involucrar els clients en el procés de creació de nous productes i serveis.

Explica’ns les idees que tens i ajuda’ns a construir CaixaBank del futur

 

  1. Accedeix a la teva banca digital CaixaBankNow i entra a Inspira’ns.
  2. Explica’ns quines idees tens.
  3. Vota les millors idees. Quan s’hagin publicat les propostes, els clients votaran les que siguin més innovadores i interessants.

Accedeix ara a Inspira'ns