Descobreix tot el que pots fer...

  1. Transferències múltiples. Fes pagaments periòdics o puntuals per formulari i planifica'ls segons les teves necessitats. També podràs modificar i duplicar pagaments i reactivar i anul·lar remeses.

  2. Nòmines i proveïdors. Gestiona els pagaments als teus empleats i proveïdors de la manera més còmoda, a qualsevol hora i de forma online. Indica quins usuaris poden tenir accés a la informació i fins i tot rebre alertes per SMS o correu electrònic amb l'estat de les ordres.

  3. Xecs i pagarés. Pots incloure, en la mateixa remesa, tota mena de pagaments, tant transferències nacionals com internacionals, xecs i pagarés.

... i com pots fer-ho

Fes pagaments massius a través de fitxers

  • Selecciona o arrossega el fitxer a CaixaBankNow per validar-lo, tramitar-lo i enviar-lo.
  • Amb l'Auxiliar Online crea esborranys de pagaments, nacionals i internacionals, de manera àgil important un fitxer o incloent els pagaments de manera individual. A més, tingues a mà totes les teves dades creant bases de dades de les teves empreses, clients i beneficiaris. Veure el vídeo tutorial

Gestiona les teves remeses de pagaments

  • Coneix l'estat dels fitxers enviats i consulta'n el detall.
  • Modifica les teves remeses de pagaments.

A la teva banca digital, també podràs...

 

Gestionar els teus fitxers

Baixa'ls, sol·licita'n duplicats i fes peticions periòdiques d'extractes amb els moviments dels teus comptes, targetes o comerços.

Veure el vídeo tutorial

Rebre alertes

El servei d'alertes per a empreses permet rebre al mòbil o al correu electrònic la informació financera de la teva empresa.

Gestiona les teves targetes

Dona d'alta i gestiona les targetes prepagament de la teva empresa fàcilment a través de fitxers.

Informar-te sobre l'ús de fitxers

Coneix quin format tenen els fitxers més utilitzats, altres que et poden interessar i com contractar el servei d'enviament/recepció de fitxers.

Més informació