Descobreix tot el que pots fer...

 1. Facturacions de rebuts
  Emet els teus rebuts i planifica l'enviament segons les teves necessitats. Gestiona les teves emissions modificant, fent altes per còpia, reactivant i anul·lant remeses.

 2. Emissió de rebuts
  Gestiona l'emissió dels teus rebuts de manera còmoda, a qualsevol hora i de forma online. També pots rebre alertes per SMS i correu electrònic de l'estat de les ordres.

Envia els teus fitxers a través de CaixaBank

 • Selecciona o arrossega el fitxer a CaixaBankNow per validar-lo, tramitar-lo i enviar-lo.
 • Amb l'Auxiliar Online, crea esborranys de rebuts de manera àgil important un fitxer o incloent els rebuts de forma individual. A més, tindràs a mà totes les teves dades creant bases de dades de les teves empreses i presentadors. També pots gestionar els mandats per a les remeses de cobraments.
  Veure el vídeo tutorial

Gestiona les teves remeses de cobraments

 • Coneix l'estat dels fitxers enviats, consulta el detall i anul·la remeses.
 • Modifica les teves remeses de rebuts.

A més...

Baixa els teus fitxers

Baixa els teus fitxers, sol·licita duplicats i fes peticions periòdiques d'extractes amb els moviments dels teus comptes.

Veure el vídeo tutorial

Rep alertes

El servei d'alertes per a empreses permet rebre al mòbil o al correu electrònic dels destinataris definits, la informació financera de la teva empresa.

Cerca els teus rebuts emesos

Utilitza el cercador de rebuts emesos i filtra per mandat, compte IBAN o número d'entrega. Podràs consultar els detalls dels rebuts, a més del motiu de la devolució. A més, baixa en format PDF o Excel la teva cerca.

Veure el vídeo tutorial

Gestiona la teva cartera d'efectes 

Envia i gestiona les teves remeses d'efectes, tant al cobrament com al descompte, utilitzant el fitxer normalitzat Q19.