Presentem la primera edició del Premi A Dona Professional Autònoma

Un reconeixement a les dones professionals autònomes d'Espanya, que ja són més d'un milió i que han estat clau en la base de l'economia. I en suport a totes elles, per primera vegada projectarem les onze autònomes professionals més destacades del país i premiarem la guanyadora amb 6.000 € en formació.

Si ets autònoma i treballes en qualsevol projecte de negoci, ara és el moment de posar el focus en la tasca que fas i en la teva aportació a la societat.

Per inscriure-t'hi, envia la teva candidatura del 16 de desembre al 22 de febrer. Participa-hi!

Com participar-hi? 

Els guardons estan adreçats a dones professionals autònomes de tots els sectors amb residència fiscal al territori nacional, l'activitat empresarial de les quals tingui, com a mínim, dos anys d'antiguitat.

1. Descarrega el formulari

2. Omple el formulari

3. Envia'l a premio.a@caixabank.com

Descarregar formulari

Quin és el premi?

L'elecció de guanyadores s'organitzarà en dues fases.

Per part seva, la guanyadora del Premi Nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d'una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l'Associació de Treballadors Autònoms.

D'una banda, hi haurà una fase territorial, en què es premiaran els millors projectes de cadascuna de les onze direccions territorials de CaixaBank.

Les guardonades regionals optaran al guardó nacional.També es crearà una comunitat virtual a la qual podran accedir les guanyadores de la fase territorial i la guanyadora nacional. A través d'aquesta xarxa de networking podran compartir coneixements, idees i experiències, a més de ser un punt de trobada per establir vincles professionals amb altres membres d'aquest col·lectiu.

Preparada? Segur que sí