Les oficines Store estàn ara al seu servei també a les tardes, en horari ininterromput.

  • De dilluns a dijous, de 8.30 a 18.30 h
  • Divendres, de 8.30 a 14.30 h

Oficines Store

Oficines Store

Inspirats per les noves necessitats dels clients actuals, hem creat un nou model d’oficina més tecnològic, però també més personal, més proper. Les Oficines Store –obertes, accessibles i transparents– reforcen el nostre compromís amb tu i procuren millorar la teva experiència a l’oficina, acostant-nos a tu.

A CaixaBank, creiem que per millorar cal donar el protagonisme a les persones. A les Oficines Store tot està pensat per estar a prop teu, perquè tu en siguis el veritable protagonista. I junt als nostres gestors, a les oficines Store hi podràs viure una autèntica experiència diferencial.

  • Benvinguda. Tot just entris a l’oficina, un dels nostres gestors t’estarà esperant per orientar-te i ajudar-te d’una manera ràpida i senzilla amb el motiu de la teva visita.
  • Atenció personalitzada. A les Oficines Store tot està pensat i dissenyat perquè rebis l’atenció que necessites per part dels experts més ben preparats. Per fer-ho possible, hem eliminat les barreres i hem creat còmodes espais per potenciar les relacions humanes.
  • Mobilitat. : A les oficines Store ets tu qui decideix on i com vols que t’atenguin. És per això que els nostres gestors porten amb ells una tablet per poder mostrar-te en qualsevol moment i lloc els avantatges de tots els nostres serveis. A més, gràcies a la signatura electrònica, la contractació es pot realitzar des de la pròpia tablet, amb total comoditat.
  • Horari ampliat. La millor atenció és la que s'adapta a tu i al teu estil de vida. Per això en les oficines Store t'atenem ininterrompudament de 8.30 a 18.30 h. (divendres de 8.30 a 14.30 h i horari d'estiu – 1 de juliol a 15 de setembre- de 8.30 a 14.30 h)
  • Cita prèvia. Per oferir-te un tracte encara més personalitzat i estalviar-te temps d’espera, posem a la teva disposició Cita Prèvia, un servei que et permet reservar cita amb el teu gestor personal el dia i l’hora que vulguis. Ho pots fer a través de Línia Oberta, i el gestor et confirmarà la cita per SMS.

Hi ha molts avantatges dels quals et pots beneficiar com a client de CaixaBank. Per ajudar-te a descobrir-los, t’acostem els productes més innovadors amb demostracions en viu i amb exposicions interactives perquè els puguis provar per tu mateix. També podràs gaudir de xerrades temàtiques i debats perquè estiguis al dia de temes que t’interessen.

  • Aparador. A les Oficines Store pots descobrir els productes més nous de la manera més innovadora. Perquè coneguis per tu mateix les característiques dels productes i serveis que et poden resultar més útils.
  • DialogA. DialogA és un cicle de xerrades interessants que es fan a totes les oficines Store seleccionades. Una nova manera de relacionar-se amb els clients més enllà de les qüestions comercials i una oportunitat per aprendre coses noves i participar en enriquidors debats. Pots consultar la programació de DialogA aquí
  • Esdeveniments especials. A les Oficines Store sempre hi ha lloc per a les sorpreses, la innovació i la cultura. Per això, s’hi celebren contínuament activitats i esdeveniments que converteixen l’espai de l'oficina en una gran experiència.

Troba la teva Store amb el nostre cercador d'oficines

Cercador d'oficinesGuanyador del Premi al Millor Projecte de Customer Journey