La Targeta Visa Or A mida1 de crèdit és exclusiva per a clients de Banca Premier.
Gaudeix d'una targeta que s'adapta al teu estil de vida i, a més a més, descobreix els avantatges que hi té associats.


Pagament flexible

Paga les teves compres a final de mes, en un únic pagament. També pots pagar les compres a terminis2.


Assegurança d'accidents3

Cobertura de fins a 600.000 € per a tu i per al teu acompanyant quan els imports dels bitllets de transport (tren, avió i vaixell) o el servei de cotxe de lloguer s'hagin pagat amb aquesta targeta.


Assegurança d'assistència en viatge

Cobreix els imprevistos en viatges, com ara la pèrdua o la demora d'equipatge o de connexions aèries, i també les despeses mèdiques, farmacèutiques i d'hospitalització.


La garantia de CaixaBankProtect®

Rep alertes sobre les operacions que es fan amb la teva targeta.


Pagament mòbil

Si tens un dispositiu mòbil, podràs afegir les teves targetes a CaixaBankNow, Samsung Pay o Apple Pay. També podràs afegir les teves targetes a Garmin Pay, Swatch Pay o Fitbit Pay.


Més de 11.000 caixers

Consulta el saldo o reintegra diners en els més de 11.000 caixers de la xarxa de CaixaBank.
Serveis de valor afegit.

Serveis de valor afegit

  • Life Experience: servei exclusiu que consisteix en un programa d'activitats i viatges d'alt nivell, de tipus cultural, esportiu, i d'oci.

  • Targeta Priority Pass: sol·licita la teva targeta Priority Pass a un preu especial de només 39€+IVA/any i tindràs 3 accessos a les més de 1.300 sales VIP d’aeroports de tot el mon.

  • Luxury Hotel Collection: accés a una acurada selecció dels establiments hotelers més atractius i prestigiosos del món, amb un tracte preferent. Més informació i reserves a Luxury Hotel Collection.