Som la nova plataforma d'esdeveniments i contingut audiovisual global del grup CaixaBank. Aquí pots créixer tant a nivell personal com professional i aprendre sobre els temes que més t'interessen.

Dades clau de CaixaBank Talks

Icona de calendari

Esdeveniments

+1.000

Icona de càmera de vídeo

Contingut

+20.000 h

Icona de persones

Assistents

+1 M

Contenido disponible

CaixaBank Talks dispone de una amplia gama de contenido de todo tipo. Profundiza en las siguientes categorías de la mano de nuestros mejores expertos:

Categories per temàtica

Gestió de les finances: Aprèn a gestionar les teves finances amb la màxima comoditat i descobreix quins aspectes clau has de tenir en compte perquè et sigui més fàcil administrar la teva empresa en el dia a dia.

Tecnologia i món digital: La tecnologia i la digitalització avancen a un ritme vertiginós. No et quedis enrere i assabenta't de tot el que arriba de la mà dels nostres experts.

Emprenedoria: Descobreix com assolir les teves metes personals i laborals o com les últimes tècniques d'emprenedoria poden impulsar el teu negoci i el seu creixement.

Món empresarial: Descobreix les claus de l'èxit corporatiu i les últimes tendències del món empresarial que t'ajudaran a gestionar el teu negoci de manera eficaç

Desenvolupa el teu potencial: Esprem al màxim tot el teu potencial. En aquesta secció trobaràs tot el contingut i les últimes tendències en formació perquè segueixis millorant dia rere dia.

Salut i benestar: Vivim en una societat que ens empeny a portar un ritme de vida accelerat. Atura't un moment i descobreix la teva millor versió a través d'activitats saludables i de benestar.

Protecció: Esbrina com pots protegir la teva família i guanyar-hi en tranquil·litat i coneix les principals tècniques per minimitzar les amenaces que podrien afectar el teu negoci.

Gestió de les inversions: Descobreix les últimes estratègies i pràctiques recomanades de la mà dels nostres experts, així com el millor contingut per impulsar les inversions i millorar el seu rendiment.

Impacte social: Descobreix les accions socials de més impacte i interès que hem dut a terme des de CaixaBank i com pots beneficiar-te'n.

Innovació: Descobreix com començar el teu negoci i impulsar el seu creixement o simplement informa't sobre les principals tendències en innovació a través dels nostres partners.

Cultura i societat: En un món tan canviant, és necessari informar-se de tot el que passa a l'entorn. No et perdis els millors esdeveniments relacionats amb la cultura, l'art i la societat.

Categories per perfil

Famílies: Gaudeix de contingut interessant que serà de gran ajuda a tota la teva família i descobreix les iniciatives que hi ha en marxa.

Sèniors: En aquesta sèrie de vídeos t'ajudarem a fer el salt al món online. Descobreix com digitalitzar-te de manera còmoda i senzilla en pocs passos.

Banca Premier: Descobreix quines accions, plans i solucions exclusives recomanen els nostres experts per gestionar el patrimoni a llarg termini.

Banca Privada: No et perdis les últimes novetats i els millors consells i estratègies per gestionar el teu patrimoni de manera més eficient.

Acció social: Entre els vídeos i esdeveniments disponibles, trobaràs tot el contingut relacionat amb el compromís social de CaixaBank. El nostre equip detecta les necessitats d'entitats socials locals, i canalitza les ajudes de la Fundació “la Caixa”.

Banca Empreses: Aquí trobaràs tot el contingut perquè puguis adoptar les millors tècniques de digitalització, estimular la inversió, impulsar el creixement i aconseguir la tranquil·litat que la teva empresa es mereix.

Banca Negocis: Aquesta sèrie de continguts relacionats amb el món dels negocis et pot ajudar a prendre millors decisions i estar al dia de les últimes tendències del teu sector.

DayOne: Mantén-te al dia de les últimes tendències i continguts per ajudar-te a impulsar el creixement de la teva start-up. Ens enlairem?

Agrobank: Descobreix els esdeveniments més importants i innovadors sobre les millors solucions agràries i de sostenibilitat de la mà dels nostres experts. Si els teus ingressos provenen del sector agrari, aquest és el teu lloc.

Què t'oferim

Recomanacions personalitzades: A CaixaBank Talks t'oferim recomanacions segons els teus filtres i continguts similars als que has vist.

Calendari interactiu: Consulta els pròxims esdeveniments al nostre calendari i sincronitza'ls amb el teu. Així estaràs al dia de tot.

Esdeveniments en directe: Uneix-te als esdeveniments en directe que organitzen els nostres millors experts a cada categoria.

Cercador intel·ligent: Troba ràpidament el contingut que t'interessa amb el nostre cercador intel·ligent i de paraules clau.

Encara no ets client de CaixaBank?

A CaixaBank Talks, els nostres clients poden accedir a contingut exclusiu sobre les últimes tendències amb els millors experts, entre altres avantatges.

Fes-te'n client i no et perdis cap esdeveniment.

Informació legal sobre CaixaBank Talks

La titularitat d'aquesta pàgina web és de CaixaBank, S.A., amb domicili social al carrer Pintor Sorolla, 2-4, 46002, de València, amb NIF A08663619, inscrita en el Registre Mercantil de València, al tom 10370, foli 1, full V-178351, i inscrita en el Registre Administratiu Especial del Banc d'Espanya amb el número 2100.

CaixaBank, SA és una entitat subjecta al règim legal establert per a les societats espanyoles cotitzades i supervisada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona ”la Caixa”, que és titular de la marca CaixaBank, ha autoritzat CaixaBank, S.A. per utilitzar-la.