Banca Privada

Col·labori-hi amb una aportació i ajudi’ns a salvar la vida de milions d’infants

Quants infants vol vacunar?

Als països més pobres del món s’estima que el 2019 van morir 5,2 milions d’infants menors de cinc anys per causes evitables i tractables.

Gavi, The Vaccine Alliance neix l’any 2000 com un partenariat públic-privat la missió del qual se centra a salvar la vida dels infants i protegir la salut de la població, augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres. Des del 2008, la Fundació ”la Caixa ” promou a Espanya l'Aliança per a la Vacunació Infantil amb l'objectiu d'oferir a la societat espanyola, l'oportunitat de col·laborar amb Gavi en la seva lluita contra la mortalitat infantil.

La vacunació com a instrument contra la mortalitat infantil

Des del 2011, l’Aliança per a la Vacunació Infantil, integrada a Gavi, ha centrat els seus esforços en lluitar contra la pneumònia, la major causa infecciosa de mort en nens a tot el món. Fins al 2020 l’Aliança ha aconseguit vacunar 5,5 milions d’infants contra aquesta malaltia.

Per tal de promoure les ajudes a l’Aliança per a la Vacunació Infantil, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen x 4 l’import de les donacions fent aportacions paral·leles (fins a 2 M€) i aconseguint, així, quadruplicar els esforços contra la mortalitat dels més petits.

CaixaBank Banca Privada, des del seu Projecte de Valor Social, selecciona aquesta causa solidària a favor de la salut infantil global permet canalitzar les inquietuds dels clients amb garanties de transparència, traçabilitat de les aportacions i mesurament de l’impacte aconseguit.

*Xifres subjectes a fluctuacions a causa del canvi de divises i el preu de les vacunes. ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen x 4 cada donació (fins a 2 M€) i amb això també es multiplica el nombre d’infants vacunats.