Banca Privada

ALIANÇA PER A LA VACUNACIÓ INFANTIL

Col·labori-hi amb una aportació i ajudi’ns a salvar la vida de milions d’infants

Als països més pobres, cada 20 segons mor un nen abans de fer els 5 anys a causa de malalties que es podrien evitar amb vacunes a les quals no tenen accés per manca de recursos econòmics i sanitaris.

Per això, ”la Caixa” promou a Espanya una iniciativa solidària orientada a salvar la vida de milions d’infants. Es tracta de Gavi, the Vaccine Alliance, la primera aliança mundial publicoprivada que lluita contra la mortalitat dels més petits mitjançant el foment de la vacunació.

A més, l’Institut de Salut Global de Barcelona - ISGlobal hi col·labora estratègicament dotant el projecte de contingut tècnic, científic i acadèmic.

Actualment, Gavi treballa per immunitzar 300 milions d’infants abans que acabi l’any 2020, la qual cosa suposaria evitar entre 5 i 6 milions de morts prematures.

Per promoure els ajuts i col·laborar en la consecució d’aquest objectiu, ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates es comprometen a multiplicar per 4 l’import de les donacions,* de manera que quadrupliquen els esforços contra la mortalitat infantil.

Quants infants vol vacunar?

*Xifres subjectes a fluctuacions a causa del canvi de divises i el preu de les vacunes. ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen x 4 cada donació (fins a 2 M€) i amb això també es multiplica el nombre d’infants vacunats.