Finançament a CaixaBankNow

El termini que millor se t'adapti

Lliurament gratuït a domicili

logotip wivai

Samsung Galaxy S21 FE 5G1

Fet per a impressionar a tots


Finançament al 0% TAE2 i sense interessos a CaixaBank

En 20 quotes de 33,95 € /mes

PVP i preu total a terminis: 679,00 €

Característiques del Samsung Galaxy S21 FE 5G

Pantalla:

- Els marcs s'han reduït a la mínima expressió sense renunciar a una impressionant pantalla Dynamic AMOLED x2 de 16,20cm (6,4”) protegida amb Gorilla Glass Victus i certificació IP68.

Bateria:

- Bateria per a tot el dia i tota la nit gràcies als seus 4.500 mAh. A més compta amb càrrega ultraràpida de 25Wcàrrega compartida per a poder carregar els teus Galaxy wearables.

Càmera:

- Gràcies a la seva lent teleobjectiu podràs fer zoom x3 sense perdre qualitat. Grava amb la càmera davantera i posterior de forma simultània amb el Dual Recording i captura selfies increïbles gràcies la seva lent davantera d'alta resolució amb 32 MPxNous colors

Una àmplia varietat de colors per a expressar la teva personalitat: Grafit i verd oliva. El seu acabat posterior mat és més net i li atorga major personalitat.

FAN del Galaxy S21 FE 5G

  • FAN del disseny

    El Galaxy S21 FE hereta l'exclusiu disseny dels seus germans grans. Els marcs es redueixen a la mínima expressió reduint grandària i pes i mantenint una gran pantalla de 16,20cm (6,4”).

  • FAN del rendiment

    El processador de 5nm, que redueix el consum i augmenta la potència, es combina amb la millor tecnologia de pantalla i la memòria mes ràpida del mercat per a crear una experiència multimèdia sense rival en la seva categoria.

  • FAN de la càmera

    Captura els teus millors moments amb la tecnologia més avançada. Utilitza la manera retrat o esborra objectes per a aconseguir la imatge perfecta. Grava vídeos amb la càmera davantera i posterior alhora i crea continguts únics.

Descobreix-ho amb Wivai a CaixaBankNow