Col 2

wivai-logo

Vine amb la teva família o amics
a celebrar el 30è aniversari1!


Gaudeix de la màgia.

Finançament al 0 % TAE2 fins a 20 mesos i amb cancel·lació flexible3

DESCOBREIX LA TEMPORADA MÉS MÀGICA! 

Arriba Nadal! Del 12 de novembre al 8 de gener del 2023, reuneix els teus i veniu a gaudir de tota la màgia del Nadal Encantat Disney a Disneyland® París. I com que, a més, és el nostre 30è aniversari, hi ha més motius per celebrar.

 • DESFILADA MICKEY’S DAZZLING
  CHRISTMAS PARADE

  Hurra! Torna la desfilada festiva més màgica i alegre! Mickey, els seus amics i també el Pare Noel desfilaran ballant per Main Street, U.S.A.® a bord de fabuloses carrosses decorades de Nadal.

 • TORNA DISNEY DREAMS® OF
  CHRISTMAS!


  Un sorprenent espectacle nocturn que cobrarà vida amb música, focs, fonts i projeccions dels entranyables personatges Disney sobre la façana del castell de la Bella Dorment.

 • SENT TOTA LA FELICITAT
  DEL NADAL

  Vine a conèixer i a cantar amb els personatges Disney vestits amb els seus millors vestits de gala a Let’s Sing Christmas! A més a més, deixa't endur pel màgic ambient i les delícies nadalenques.

BENVINGUT A L'UNIVERS MARVEL

Cridant tots els superherois…! Reclutes, formeu files i prepareu-vos per assaltar la nova Terra del Parc Walt Disney Studios i ajudar els Venjadors amb les missions més èpiques de MARVEL!

 • NOVES EXPERIÈNCIES ÈPIQUES!

  Prepara't per a la teva pròxima missió superpoderosa a Avengers Assemble: Flight Force i Spider-Man W.E.B. Adventure. Atrapa amb teranyina els Spider-Bots o salva la galàxia juntament amb Iron Man i la Capitana Marvel.

 • VIU L'ACCIÓ DE L'UNIVERS MARVEL

  Els superherois poden aparèixer en qualsevol moment i reclutar-te per a una nova missió èpica. A més, podràs conèixer els teus superherois favorits al Hero Training Center.

 • EQUIPA'T I REPOSA FORCES PER A LA MISSIÓ

  Recull l'equipament per a la teva missió amb productes exclusius a Mission Equipment i assaboreix delícies d'herois als restaurants PYM Kitchen i Stark Factory.

CELEBREM EL 30è ANIVERSARI DE DISNEYLAND PARÍS

Tu també pots somiar més, riure més fort i meravellar-te més amb nous espectacles, brillants festivitats i fins i tot una Terra completament nova, l'èpic Marvel Avengers Campus! És el 30è aniversari de Disneyland París i la màgia no ha fet sinó començar!

 • TORNA A GAUDIR DE
  DREAM… AND SHINE BRIGHTER*

  Un nou espectacle diürn creat especialment per al nostre 30è aniversari.

  * Aquest espectacle farà un breu descans de l'1 d'octubre del 2022 al 8 de gener del 2023.

 • DISNEY D-LIGHT


  Quan es fa de nit, prepara't per sorprendre't amb aquest nou espectacle: una coreografia de drons il·lumina el cel de Disneyland París.

 • UN MÓN DE
  MÀGIA I CELEBRACIÓ


  Descobreix nous escenaris impressionants, inclosos els fascinants Gardens of Wonder, i deixa't endur per un ambient festiu i musical.

Hotels Disney®

Viu una estada màgica allotjant-te en un dels Hotels Disney®.

RESERVA UNA ESTADA ÈPICA A DISNEY’S HOTEL NEW YORK - THE ART OF MARVEL:

Més que un hotel, una galeria d'art de Marvel. Inspirat en el modern estil de Manhattan i Marvel, aquest renovat hotel de 4 estrelles és el primer hotel del món dedicat a l'art de Marvel i disposa de més de 350 obres d'artistes internacionals.