Col 2

wivai-logo

Finançament al 0 % TAE1 i amb cancel·lació flexible2

Forma part del nou Univers MARVEL3!

 Cridant a tots els herois!

Ara i fins al 20/06/23 pots gaudir de les seves pel·lícules favorites amb una subscripció gratuïta durant 12 mesos a Disney+6

Oferta per a les reserves de paquets d'hotel + entrades

CONSULTA LES NOSTRES CONDICIONS
FLEXIBLES

Actualment, per a la teva tranquil·litat pots reservar o modificar la
reserva amb flexibilitat!

TU TAMBÉ POTS SER UN HEROI DE L'UNIVERS MARVEL

MARVEL AVENGERS CAMPUS - Obertura estiu 2022

Un nou i èpic univers que porta a la immersió fins a cotes mai vistes amb potents atraccions, trobades sorpresa, deliciós menjar i un merchandising espectacular. Estaràs immers en el cor de l'acció de l'univers MARVEL!

 • UNA TERRA PLENA D'ACCIÓ

  Els Venjadors et necessiten per a les missions més impressionants. Allista't en una sessió d'entrenament en l'Hero Training Center, l'únic lloc on podràs entrenar els teus poders amb Spider-Man i els seus amics dels Venjadors.

 • DUES PODEROSES ATRACCIONS ET NECESSITEN

  Ajuda Iron Man i Capitana Marvel en l'electritzant Avengers Assemble: Flight Force. Utilitzaràs totes les teves habilitats de llançament de teranyines per salvar el Campus d'un grup de malignes Spider-Bots en Spider-Man W.E.B. Adventure.

 • COMPRA I MENJA COM UN SUPERHEROI

  Prepara't per a les missions més impressionants i equipa't a Mission Equipment. I si tu i la teva colla d'herois teniu gana, a PYM Kitchen o Stark Factory trobareu deliciosos plats a l'estil més pur MARVEL.

30è ANIVERSARI DE DISNEYLAND® PARIS QUE BRILLI LA MÀGIA

Llest per a una celebració memorable i irrepetible? Ara, somia en gran, riu-te a riallades i llueix la més àmplia dels teus somriures mentre gaudeixes de les meravelles d'una celebració única!

 • SENT UNA MÀGIA ÚNICA!

  Prepara't per a viure moments màgics amb una ambientació impregnada de magnífics colors del 30è Aniversari i passeja per 10 encantadors jardins en Central Plaza.

 • DISNEY D-LIGHT

  El Castell de la Bella Dorment cobra vida amb impressionants efectes especials, drons, música clàssica Disney i moltes sorpreses que faran de la teva experiència una cosa màgica.

 • NOU ESPECTACLE I DISFRESSES RADIANTS

  Deixa't sorprendre amb un divertit espectacle diürn creat especialment per al 30è Aniversari. Ha arribat el moment d'un al·luvió de diversió!

Hotels Disney®

Viu una estada màgica allotjant-te en un dels hotels Disney® i gaudeix
de beneficis exclusius.

Descobreix el nou hotel de Marvel

RESERVA UNA ESTADA ÈPICA A DISNEY’S HOTEL NEW YORK - THE ART OF MARVEL:

Més que un hotel, una galeria d'art de Marvel. Inspirat en el modern estil de Manhattan i Marvel, aquest renovat hotel de 4 estrelles és el primer hotel del món dedicat a l'art de Marvel i disposa de més de 350 obres d'artistes internacionals.