No mostrar més aquest missatge

Estigues més tranquil amb CaixaBankProtect®

Abre vídeo

Només pel fet de ser client de CaixaBank gaudiràs de CaixaBankProtect®, el servei gratuït que protegeix els teus diners.

Els  teus diners estan protegits

o pensis en la seguretat de les operacions: estàs protegit de qualsevol frau.

Estar informat és estar tranquil

No pateixis per saber quan s’ha efectuat una compra; t’enviem una alerta al mòbil a l’instant.

... I a més, gratis!

Estigues tranquil: com que és gratuït, la teva butxaca no patirà.

*CaixaBank verificarà la suplantació del client en les operacions fraudulentes, així com l’existència efectiva de la pèrdua o el robatori declarats. CaixaBankProtect® cobreix una única declaració de robatori, pèrdua o frau per cada període de 12 mesos i fins a un import màxim de 10.000 € i les possibles declaracions addicionals quedaran sotmeses al règim general de responsabilitat establert a les condicions de cada contracte. La cobertura de CaixaBankProtect® queda limitada a les operacions no fetes pel client durant els dos dies anteriors a la comunicació de la pèrdua o robatori en el cas de targetes i durant els 30 dies anteriors a la comunicació de la suplantació en el cas de Línia Oberta, sempre que en aquest supòsit es disposi de targetes de coordenades i d’un software antivirus actualitzat al dispositiu de connexió a Línia Oberta. CaixaBank podrà modificar en qualsevol moment les condicions del servei CaixaBankProtect®, i en aquest cas es comunicaran al client les noves condicions.
**Per a operacions fetes amb targetes i transferències a altres entitats per Línia Oberta i caixers. Si no vol rebre aquestes alertes SMS, ho pot informar a la seva oficina,
o bé trucant al 902 200 202. Si el número de mòbil no és correcte, sisplau, comuniqui-ho a la seva oficina de CaixaBank. La tramesa de missatges d’avís començarà d’aquí a un mes.

NRI: 14835-2016-5555