Accedeixi a banca digital CaixaBankNow de manera segura

Com es pot protegir el mòbil?

El telèfon mòbil és un petit ordinador que cal tractar amb cura especial perquè ens acompanya constantment i per això esta exposat a riscos de seguretat com ara el robatori, la pèrdua o la invasió de la privacitat. La seguretat de l'equip és un tema fonamental que cal tenir en compte.

Consells pràctics

 • Activar i fixar el bloqueig automàtic del teu telèfon

  Aquesta senzilla mesura ajuda a mantenir les dades personals assegurades quan no les estàs utilitzant. Si el telèfon es queda abandonat o si es perd, aquesta mesura impedeix que persones estranyes tinguin accés a la informació del telèfon. Modifica el codi de bloqueig periòdicament.

 • Vigilar les connexions mitjançant Bluetooth o Wi-Fi

  No deixis l'aparell amb el Bluetooth ni la connexió WI-FI activada permanentment. Activa el dispositiu perquè els dispositius Bluetooth que vulguin connectar-se demanin permís. No utilitzis connexions WI-FI desconegudes.

 • Descàrrega de continguts

  Només descarrega aplicacions o llegeix missatges de text d'origen conegut o quan prèviament hagis demanat algun servei o descàrrega. Assegura't que l'origen de la descàrrega és conegut i que el certificat del programa que la descarrega sigui vàlid.

 • Targetes de memòria

  És habitual fer ampliacions de memòria en els terminals mòbils. Revisa l'origen i el contingut de la memòria abans d'introduir-ho en el terminal. Utilitza, si el terminal ho permet, l'encriptació de les dades guardades a la memòria.

 • Fer còpies de seguretat del contingut del teu telèfon

  De manera periòdica és convenient copiar la informació que conté el dispositiu mòbil. D'aquesta manera podràs recuperar aquesta informació en cas de qualsevol incidència.

 • Pèrdua

  En cas de pèrdua del telèfon és indispensable avisar l'operador perquè bloquegi el telèfon al més aviat possible. És fonamental, també, mantenir actualitzat el número de telèfon a la base de dades de CaixaBank.

 • Enllaços d'interès