Ara pots consultar o eliminar els dispositius que tens vinculats al teu usuari de CaixaBankNow. Per a això, només has d'accedir a l'apartat de Configuració personal de la teva banca digital.

Recorda que els dispositius únicament es vinculen a CaixaBankNow quan confirmes la teva identitat  amb el teu mètode de signatura.

Controla els teus dispositius vinculats

Des de quins dispositius has accedit?

Podràs identificar fàcilment tots els dispositius vinculats a través del dispositiu o del sistema operatiu.

Quan és l'última vegada que els has usat?

T'indiquem la primera i l'última data de connexió. Així podràs veure quan has accedit a CaixaBankNow amb aquest dispositiu.

I si ja no utilitzes un dels dispositius?

Desvincula-ho. Si tornes a accedir amb ell, et demanarem que confirmis la teva identitat amb CaixaBank Sign o el mètode de signatura que utilitzis.

Consells de seguretat

Per a major seguretat, et recomanem:

  • Revisa amb freqüència els teus dispositius, per a tenir un major control sobre els accessos a la teva banca digital.

  • Desvincula aquells dispositius que no utilitzis amb freqüència.

  • Si t'has connectat a CaixaBankNow amb algun dispositiu que no et pertany (el mòbil d'un familiar o l'ordinador del treball), o fins i tot des d'un dispositiu públic (l'ordinador d'una universitat o biblioteca), millor que el desvinculis.

  • Si no reconeixes algun dispositiu, desvincula'l.

Si creus que algú ha tingut accés a les teves claus, modifica la teva contrasenya d'accés i contacta amb nosaltres trucant al telèfon d'atenció al client +34 900 40 40 90.