Inspirats per les noves necessitats dels clients actuals, hem creat un nou model d’oficina més tecnològic, però també més personal, més proper. Les Oficines Store –obertes, accessibles i transparents– reforcen el nostre compromís amb tu i procuren millorar la teva experiència a l’oficina, acostant-nos a tu.

A CaixaBank, creiem que per millorar cal donar el protagonisme a les persones. A les Oficines Store tot està pensat per estar a prop teu, perquè tu en siguis el veritable protagonista. I junt als nostres gestors, a les oficines Store hi podràs viure una autèntica experiència diferencial.

  • Benvinguda. Tot just entris a l’oficina, un dels nostres gestors t’estarà esperant per orientar-te i ajudar-te d’una manera ràpida i senzilla amb el motiu de la teva visita.
  • Atenció personalitzada. A les Oficines Store tot està pensat i dissenyat perquè rebis l’atenció que necessites per part dels experts més ben preparats. Per fer-ho possible, hem eliminat les barreres i hem creat còmodes espais per potenciar les relacions humanes.
  • Mobilitat. : A les oficines Store ets tu qui decideix on i com vols que t’atenguin. És per això que els nostres gestors porten amb ells una tablet per poder mostrar-te en qualsevol moment i lloc els avantatges de tots els nostres serveis. A més, gràcies a la signatura electrònica, la contractació es pot realitzar des de la pròpia tablet, amb total comoditat.
  • Horari ampliat. La millor atenció és la que s'adapta a tu i al teu estil de vida. Per això en les oficines Store t'atenem ininterrompudament de 8.30 a 18.30 h. (divendres de 8.30 a 14.30 h i horari d'estiu – 1 de juliol a 15 de setembre- de 8.30 a 14.30 h)
  • Cita prèvia. Per oferir-te un tracte encara més personalitzat i estalviar-te temps d’espera, posem a la teva disposició Cita Prèvia, un servei que et permet reservar cita amb el teu gestor personal el dia i l’hora que vulguis. Ho pots fer a través de Línia Oberta, i el gestor et confirmarà la cita per SMS.

Hi ha molts avantatges dels quals et pots beneficiar com a client de CaixaBank. Per ajudar-te a descobrir-los, t’acostem els productes més innovadors amb demostracions en viu i amb exposicions interactives perquè els puguis provar per tu mateix. També podràs gaudir de xerrades temàtiques i debats perquè estiguis al dia de temes que t’interessen.

  • Aparador. A les Oficines Store pots descobrir els productes més nous de la manera més innovadora. Perquè coneguis per tu mateix les característiques dels productes i serveis que et poden resultar més útils.
  • CaixaBank Talks. CaixaBank Talks és un cicle de xerrades interessants que es fan a totes les oficines Store seleccionades. Una nova manera de relacionar-se amb els clients més enllà de les qüestions comercials i una oportunitat per aprendre coses noves i participar en enriquidors debats. Pots consultar la programació de CaixaBank Talks aquí.
  • Esdeveniments especials. A les Oficines Store sempre hi ha lloc per a les sorpreses, la innovació i la cultura. Per això, s’hi celebren contínuament activitats i esdeveniments que converteixen l’espai de l'oficina en una gran experiència.

Troba la teva Store amb el nostre cercador d'oficines

Cercador d'oficines