Informació exigida per la OM ECC/2316/2015: Compte Family

CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1/6

Aquesta xifra indica el risc del producte; 1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt

El programa que et fa la vida més fàcil

A CaixaBank et volem donar el millor. Per això, si tens la nòmina domiciliada, pots formar part de Family, un programa que t'ofereix molts avantatges que faran el teu dia a dia més fàcil:

  • Compte sense comissions1. Un compte amb el qual t'estalvies les comissions de manteniment i d'administració, targeta de crèdit per a titular i beneficiari, transferències i ingrés de xecs, Línia Oberta i correspondència en línia. Eines per a la gestiódel teu dia a dia. Amb Les meves finances et serà molt més fàcil controlar l'economia familiar.
  • Promocions Family. Ofertes i descomptes per a les teves compres diàries i per a l'oci que t'ajudaran a estalviar una miqueta més
  • Moments de la teva vida. Som al teu costat en cada moment de la teva vida per a ajudar-te amb solucions financeres i avantatges segons les teves necessitats.

Si vols saber més coses sobre el Programa Family, pots seguir navegant per aquest web i descobrir tots els avantatges del programa.

VOLS FORMAR PART DE FAMILY?

Per començar a gaudir de tots aquests avantatges, només necessites:

  • Domiciliar la nòmina2 a CaixaBank.
  • Domiciliar el pagament dels rebuts3 o fer un mínim de 3 compres al trimestre amb la teva targeta4.

Coneix totes les bases de Family.