No mostrar més aquest missatge
 • Domicilia la teva nòmina al Compte Family amb un import mínim de 600€/mes abans del 04/03/2018.
 • Realitza tres pagaments amb targeta i domicilia tres rebuts al trimestre.
 • Mantenir un període de permanència de 24 mesos complint aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client.
 • Escull si t'emportes una televisió Samsung de 32" o un any de futbol i cinema.
 • Podràs controlar els teus comptes al detall amb Les Meves Finances.
 • I si t'interessa aquesta promoció però no ets client, també pots accedir a ella aquí.

 

Compleix les condicions anteriors i escull entre un televisor Samsung de 32" o un any de futbol i cinema1.

 • TV Samsung 32"

  Característiques principals

  • Panell: LED
  • Tamany: 80cm (32”).
  • Imatge: 100 Hz PQI . Mega Contrast. Wide Color Enhancer Plus.
  • Disseny: Slim LED
  • Altres caraterístiques: USB Reproductor
 • Un any a beIN CONNECT i Rakuten Wuaki

  Un any a beIN CONNECT i Rakuten Wuaki

  • beIN CONNECT plataforma de televisió amb els canals Bein Laliga, Bein Sports, GOL HD i La Lliga 1 | 2 | 3 TV en què podràs gaudir cada setmana 8 partits de la Lliga i tots els de la Copa del Rei, els de Champions League (excepte el que s'ofereix en obert) i tots els de l'Europa League dels partits de la Lliga, la Copa del Rei, la Champions League i la Europa League en qualitat HD. Tindràs el millor futbol nacional i internacional a la teva disposició, en directe i en qualsevol dispositiu. I en cas d'haver coincidència d'horaris de partits, la plataforma habilita els canals beIN MAX, perquè no et perdis res.
  • Rakuten Wuaki: el millor entreteniment per a tota la família en el teu smart tv i molts altres dispositius en tan sols uns clics. Pel·lícules recents i clàssiques, sèries per a tots i contingut infantil

A CaixaBank som conscients del que costa guanyar una nòmina cada mes. Per això, volem estar al costat de les famílies proporcionant-los solucions que els facin la vida una mica més fàcil.

¿Com pots domiciliar la teva nòmina?

Domiciliar la teva nòmina a CaixaBank és molt fàcil. Ho pots fer en només 3 passos:

 1. Entra a Línia Oberta.
 2. Selecciona el compte on vols domiciliar la nòmina.
 3. Imprimeix, signa i lliura a la teva empresa el document que et facilitarem amb el número de compte que has seleccionat.

I a més, pots gaudir gaudir del Compte Family

Ara amb el Compte Family4 de CaixaBank, trauràs profit de la teva nòmina. Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i estalviar-te les comissions de: 

Manteniment ni administració.

Targetes financeres Repsol més Visa de crèdit.

Transferències i ingressos de xecs per autoservei5.

Línia Oberta i correspondència on-line.

Però, a més, comença a gaudir d'avantatges exclusius, tals com:

 • Promocions exclusives.
 • Accés a hipoteques bonificades.
 • Descomptes en pisos i vehicles d'ocasió.
 • Préstecs Family.
 • Accés a descomptes en oci i temps lliure.

1. Condicions de la promoció: promoció vàlida del 08/01/2018 al 04/03/2018 (limitada a 5.000 subscripcions a beIN CONNECT i Rakuten Wuaki i 50.000 unitats del televisor) per a noves domiciliacions de nòmina en un Compte Family amb un import mínim de 600 €/mes, tres càrrecs de rebuts domiciliats i tres compres amb targeta al trimestre, amb 24 mesos de permanència d’aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client. La promoció de la subscripció dels canals digitals consisteix en una subscripció a la plataforma OTT beIN CONNECT fins al 31/07/2019 i una subscripció a Rakuten Wuaki durant 1 any. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, subjecta a ingrés en compte segons la normativa fiscal vigent. En cas d’incompliment, es cobrarà una penalització de 180 € per la subscripció a la plataforma OTT beIN CONNECT i Rakuten Wuaki i de 249 € pel televisor de 32”. No acumulable a altres promocions de domiciliació d’ingressos (nòmina, autònoms o pensions) fetes després de l’01/01/2016. No hi ha retribució en efectiu.

2. Condicions de la promoció: Promoció vàlida del 08/01/2018 al 04/03/2018 (limitada a 5.000 subscripcions a beIN CONNECT i Rakuten Wuaki i 50.000 unitats) per a noves domiciliacions de nòmina en un Compte Family o Compte Premier amb un import superior a 2.500 €/mes, res càrrecs de rebuts domiciliats i tres compres amb targeta al trimestre, amb 24 mesos de permanència d’aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client. La promoció de la subscripció dels canals digitals consisteix en una subscripció a la plataforma OTT beIN CONNECT fins al 31/07/2019 i una subscripció a Rakuten Wuaki durant 1 any. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, subjecta a ingrés en compte segons la normativa fiscal vigent. En cas d’incompliment, es cobrarà una penalització de 180 € per la subscripció a la plataforma OTT beIN CONNECT i Rakuten Wuaki i 449 € pel televisor de 40” . No acumulable a altres promocions de domiciliació de nòmina de després de l’01/01/2016. No existeix retribució en efectiu.

3. Promoció vàlida per a nòmines entre el 8-01-2018 i el 4-03-2018 per un import superior a 2.500 €/mes, amb una remuneració del 2,97 % nominal anual (3 % TAE) en els primers 8.000 € durant 24 mesos. Exemple de remuneració en un compte amb un saldo mitjà constant de 5.000 €, calculat per a un període de 24 mesos. Remuneració bruta total de 297,04 € (en 8 liquidacions trimestrals). Passats els 24 mesos, el càlcul dels interessos del dipòsit designat s'efectuarà en funció del que s'estableix en les seves condicions de contractació.

4. El compte té una tarifa de 0 €/mes, sempre que el client tingui domiciliada una nòmina igual o superior a 600 €/mes i que hagi fet com a mínim tres pagaments amb targeta o hagi rebut tres càrrecs de rebuts domiciliats durant l’últim trimestre, i sempre que utilitzi exclusivament els canals electrònics per a les operacions següents: pagament de rebuts i d’impostos, reintegraments d’efectiu, traspassos i transferències (import màxim de 20.000 €), ingrés de xecs, sol·licitud de talonari i consultes de posició, saldo o extracte. Els saldos dipositats en el compte no generen interessos a favor del client. El compte no es retribueix (0%TAE).

5. Transferències il·limitades denominades en euros, amb destí a la UE, no urgents ni amb data valor mateix dia, i amb dades correctes i completes per autoservei a l'any, amb un import màxim de 20.000€. Ingressos de xecs en euros domiciliats a una entitat financera a Espanya il·limitats.

NRI: 16153-2018-5555