• Domicilia la teva nòmina al Compte Family.
 • Realitza tres pagaments amb targeta i domicilia tres rebuts al trimestre.
 • Mantenir un període de permanència de 24 mesos complint aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client.
 • Podràs controlar els teus comptes al detall amb Les Meves Finances.
 • I si t'interessa aquesta promoció però no ets client, també pots accedir a ella aquí.

 

Compleix les condicions anteriors i aconsegueix un televisor Samsung.

Smart TV Samsung 80cm (32")1

Característiques principals

 • Resolució: HD Hyper Real, Wide Color Enhancer
 • Imatge: 100 Hz PQI
 • Disseny: Semi Slim
 • Altres característiques: 2 HDMI, 1 USB, Sistema d'àudio digital

A CaixaBank som conscients del que costa guanyar una nòmina cada mes. Per això, volem estar al costat de les famílies proporcionant-los solucions que els facin la vida una mica més fàcil.

¿Com pots domiciliar la teva nòmina?

Domiciliar la teva nòmina a CaixaBank és molt fàcil. Ho pots fer en només 3 passos:

 1. Entra a Banca digital CaixaBankNow.
 2. Selecciona el compte on vols domiciliar la nòmina.
 3. Imprimeix, signa i lliura a la teva empresa el document que et facilitarem amb el número de compte que has seleccionat.

I a més, pots gaudir gaudir del Compte Family2

Amb la teva nòmina, en CaixaBank gaudiràs de múltiples avantatges, com les que t'ofereix el Compte Family2, amb la qual t'estalviaràs els costos de:

Manteniment ni administració.

Les quotes d'emissió i manteniment de dues targetes de crèdit, per a un titular i un beneficiari.3

Transferències il·limitades per caixer i CaixaBankNow4.

Amb la Banca Digital CaixaBankNow, tots els avantatges que vols van amb tu allà on vagis.

Però, a més comença a gaudir d'exclusius avantatges, tals com:

 • Préstec Family
 • Accés a hipoteques bonificades
 • Pack Family Segurs
 • Ofertes i descomptes en oci i temps lliure per a tota la família

1. Promoció vàlida del 7-1-2019 al 3-03-2019 o fins a esgotar existències (50.000 unitats) per a noves domiciliacions de nòmina en un Compte Family o en el compte a la vista comercialitzat a les oficines de Menorca, Eivissa i Formentera amb un import mínim de 600 €/mes, domiciliació de tres rebuts i tres compres amb targeta al trimestre, amb 24 mesos de permanència d'aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, subjecta a ingrés en compte segons la normativa fiscal vigent. En cas d'incompliment, es cobrarà una penalització de 379 € pel televisor de 80 cm (32”). No acumulable amb altres promocions de domiciliació d'ingressos (nòmines, quotes d'autònoms o pensions) dutes a terme amb posterioritat a la data 1-1-2017. No hi ha retribució en efectiu.

2. El compte té una comissió de manteniment de 0 €/mes, sempre que el client tingui domiciliada una nòmina en un Compte Family amb un import igual o superior a 600 €/mes i hagi fet almenys tres pagaments amb targeta o hagi rebut tres càrrecs de rebuts domiciliats durant l'últim trimestre, i sempre que utilitzi exclusivament els canals electrònics per a les operacions següents: pagament de rebuts i impostos, reintegraments d'efectiu, traspassos i transferències, ingrés de xecs, sol·licitud de talonari i consultes de posició, saldo o extracte. Més informació a www.CaixaBank.es. Per a les oficines de Menorca, Eivissa i Formentera el client ha de domiciliar la nòmina en el compte a la vista amb un import igual o superior a 600 €/mes i fer almenys tres pagaments amb targeta i domiciliar tres càrrecs de rebuts durant l'últim trimestre. En cap dels dos casos el compte té retribució en efectiu.

3. Caixabank, SA, entitat agent de l’emissora de la targeta, CaixaBank Payments 1 EFC, SAU, amb NIF A58513318, i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’Espanya amb el codi 8788.

4. Transferències il·limitades denominades en euros, amb destinació a la UE, no urgents ni amb data valor del mateix dia, i amb dades correctes i completes per autoservei a l'any, amb un import màxim de 20.000 €. Ingressos de xecs en euros domiciliats en una entitat financera a Espanya il·limitats.

NRI: 17215-2019-5555