Informació exigida per la OM ECC/2316/2015: Llibreta Estrella

CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1/6

Aquesta xifra indica el risc del producte; 1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt

Avantatges

El programa inclou

  • Llibretes Infantils
  • Assegurança de Salut
  • Vida Familiar
  • Préstec Estrella Exprés
  • Targetes Personalitzades

Compte amb el programa Nadons

Sabem que el teu nen ja s'ha convertit en el rei de la casa i que ara el que més et preocupa és que creixi sa i fort. Per això, el programa Nadons t'ajuda a assegurar el seu futur amb les millors solucions. Gaudeix veient-lo créixer amb la tranquil·litat de saber que serem al seu costat.

El teu nen serà el rei de la selva!

T'oferim productes i serveis que t'ajudaran a que, en el futur, el teu fill assoleixi tots els seus reptes.

Llibretes infantils

Els més petits aprendran la importància de l'estalvi i, alhora, es divertiran. Per obrir una Llibreta infantil, podràs aconseguir la vaixella de la selva1.

Assegurança de salut

L'Adeslas Plena2 és una assegurança mèdica completa amb copagaments reduïts, amb la qual tindrà accés a més de 43.000 professionals i 1.150 centres d'assistència.

Vida Familiar

Amb aquesta assegurança de vida tindràs la tranquil·litat de saber que la teva família estarà protegida davant d'imprevistos, ja que en cas de defunció, invalidesa absoluta i permanent o malalties greus es disposarà d'un capital2.

Préstec Estrella Exprés

Si amb l'arribada del teu nadó necessites afrontar despeses inesperades, compta amb aquest préstec àgil, amb condicions interessants i un termini de devolució de fins a dotze mesos3.

Targeta personalitzada

Et farem una targeta amb la foto del teu nadó. A més, tindràs la quota gratuïta durant el primer any4.