Informació exigida per la OM ECC/2316/2015: Llibreta Estrella

CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1/6

Aquesta xifra indica el risc del producte; 1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt

La llibreta per als més petits

Tot són avantatges

  • Aprèn a estalviar d’una manera divertida i emporta't la Super PlayBag.
  • Sense comissions de manteniment.Prem el botó de reproducció i porta la teva música a tot arreu

Les teves cançons aniran sempre amb tu. Amb la Super PlayBag1, podràs portar la teva música on vulguis. Canta i balla amb els teus amics a qualsevol lloc: mentre vas a l'escola, al pati o a casa. La teva música seguirà el teu ritme!

I els teus estalvis, també

Comença a estalviar al teu ritme amb la Llibreta Estrella Super3. És la millor elecció perquè no té comissió de manteniment.

A més, la Llibreta Estrella Súper3 és diversió per a tots. També proporciona una entrada familiar gratuïta per a 4 persones2 per a espectacles de CaixaForum (Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Palma, Madrid i Saragossa) o una sessió al Planetari més una visita al museu CosmoCaixa de Barcelona.

Com pots aconseguir la Super PlayBag?

Pots aconseguir la Super PlayBag i tots els seus avantatges amb un ingrés de 40 € a la Llibreta Estrella Super3. Si encara no la tens, apropa't a qualsevol oficina de CaixaBank amb el DNI i te n'obrirem una!

Avantatges principals

  • És una manera divertida d'estalviar per als més petits de la casa.
  • No té comissió de manteniment.