Promoció vàlida a tot el territori nacional fins al 31-12-2022 o fins a exhaurir-ne les existències (2.000 unitats).

Si encara no tens la nòmina domiciliada a CaixaBank, ara és el millor moment per fer-ho. Perquè, a més dels múltiples avantatges que t'oferim i que et descrivim a continuació, podràs emportar-te un smart TV Samsung de 80 cm (32”)1 (la televisió té la consideració de remuneració en espècie i està subjecta a retenció a compte segons la normativa fiscal vigent).

Domicilia ara la nòmina

A CaixaBank treballem per poder oferir-te solucions financeres adaptades a les teves necessitats personals i professionals, ara i en el futur. Per això, si encara no tens la nòmina domiciliada a CaixaBank, ara és el millor moment per fer-ho.

Dia a dia

Els teus comptes sense comissions2

A CaixaBank, et podràs beneficiar de múltiples avantatges al teu compte corrent. A més, amb Dia a Dia, si tens la teva nòmina amb nosaltres i fas tres pagaments amb targeta o pagament a compte de 3 rebuts domiciliats al trimestre, gaudiràs sense comissions de:

Manteniment i administració dels teus comptes3 en euros (sempre que el seu ús no estigui associat a activitat comercial o professional)

  • Les quotes d'emissió i manteniment de les teves targetes de crèdit4 Visa Classic i MyCard (titular i beneficiari)
  • Totes les transferències SEPA estàndard en euros que s'enviïn o es rebin, a tota la UE, amb dades correctes i completes
  • Certificats sol·licitats per CaixaBankNow
  • Negociació i compensació de xecs nacionals en euros en tots els comptes
  • Gaudeix dels teus comptes gratuïts, així com les targetes de crèdit Visa Classic i MyCard (titular i beneficiari), associades a aquests comptes.

Gràcies a la teva nòmina també tindràs avantatges exclusius en altres productes i en serveis, amb ofertes i descomptes per a tota la família.