Integració CaixaBank - Bankia

A CaixaBank tenim per a tu

Nova banca digital

Si ets un client procedent de Bankia, t'animem a entrar en aquest espai amb els accessos a la informació més interessant per a tu

Més informació

Pas a pas

Si estàs buscant informació sobre com fer alguna operativa a la nova banca digital, aquests videotutorials d'1 minut t'ajudaran a treure-li tot el partit

Veure videotutorials

Una cultura comuna

Tenim gairebé 20 milions de clients i una extensa xarxa d'oficines en el sector. Pots conèixer més informació sobre l'entitat al nostre web 

Més informació

Resposta a les teves preguntes més habituals

La meva nova banca digital CaixaBankNow

Els meus productes a CaixaBank 

Targetes

Comptes

Préstecs i hipoteques

Assegurances

Com contactar amb CaixaBank a través dels diferents canals

ImaginBank

Descobreix tot el que podràs fer amb CaixaBankNow

CaixaBankNow, la banca digital que s'adapta al teu dia a dia

Tant des del web www.caixabank.es com des del teu mòbil, amb l'app CaixaBankNow tens accés als teus productes contractats i pots operar de la manera més senzilla i segura.

Signa les teves operacions amb CaixaBank Sign

A través de l'aplicació CaixaBank Sign, podràs signar totes les teves operacions siguis on siguis i amb la màxima seguretat en 1 minut.

Xarxa de caixers

Tens a la teva disposició una xarxa de més de 13.000 caixers, on pots retirar diners a dèbit sense cap cost. Aquí pots accedir al cercador d'oficines i caixers:

Portal comercial amb informació actualitzada

Al portal de CaixaBank podràs accedir a tota la informació actualitzada sobre les ofertes, productes i serveis de què pots començar a beneficiar-te com a client. 

Tens dubtes? Noa està disponible per ajudar-te

Noa és l'assistent virtual de CaixaBank, a qui pots fer-li consultes sobre productes o serveis de CaixaBank i també sobre l'operativa de la nostra banca digital.