A CaixaBank tenim per a tu

Nova Banca Digital

CaixaBankNow és la teva nova banca online, a la qual pots accedir tant des del teu ordinador com des del teu mòbil

Pas a pas

Si estàs cercant informació sobre com fer alguna operativa a la teva nova banca digital, en aquesta pàgina tens a la teva disposició tots els accessos directes a aquests espais, inclosos els videotutorials d'1 minut

Una cultura comuna

Tenim gairebé 20 milions de clients i una extensa xarxa d'oficines en el sector. Tant a través de canals digitals com a les nostres oficines, estem disponibles per poder ajudar-te

Resposta a les teves preguntes més habituals

La meva nova banca digital CaixaBankNow

Els meus productes a CaixaBank 

Targetes

Comptes

Préstecs i hipoteques

Assegurances

Com contactar amb CaixaBank a través dels diferents canals

ImaginBank

Descobreix tot el que podràs fer amb CaixaBankNow

CaixaBankNow, la banca digital que s'adapta al teu dia a dia

Tant des del web www.caixabank.es com des del teu mòbil, amb l'app CaixaBankNow tens accés als teus productes contractats i pots operar de la manera més senzilla i segura.

Signa les teves operacions amb CaixaBank Sign

A través de l'aplicació CaixaBank Sign, podràs signar totes les teves operacions siguis on siguis i amb la màxima seguretat en 1 minut.

Xarxa de caixers

Tens a la teva disposició una xarxa de més de 13.000 caixers, on pots retirar diners a dèbit sense cap cost. Aquí pots accedir al cercador d'oficines i caixers:

Portal comercial amb informació actualitzada

Al portal de CaixaBank podràs accedir a tota la informació actualitzada sobre les ofertes, productes i serveis de què pots començar a beneficiar-te com a client. 

Tens dubtes? Noa està disponible per ajudar-te

Noa és l'assistent virtual de CaixaBank, a qui pots fer-li consultes sobre productes o serveis de CaixaBank i també sobre l'operativa de la nostra banca digital.