Mides COVID-19

És la manera que té CaixaBank d'entendre la proximitat, com una cosa que va més enllà d'un fet puntual, que no depèn del moment. Amb tu és estar a prop, acompanyar els nostres clients... sempre.

Continuarem estant al costat dels nostres clients i de tota la societat

#AMBLESNOSTRESFAMILIES

Fem costat a les nostres famílies amb mesures com una moratòria hipotecaria1 i donant accés a préstecs de forma totalment online2.

Més informació

#AMBELSNOSTRESGRANS

Fem costat als pensionistes amb mesures com l'avanç del cobrament de la pensió al dia 20 de cada mes.


Més informació

#AMBELSNOSTRESAUTÒNOMSIPIMECS

Secundant-los amb la liquiditat necessària a través de 40 centres Business i 2.500 gestors especialistes en autònoms i petites empreses.


Més informació

#AMBELSNOSTRESCOMERÇOS

Fem costat als nostres Comerços impulsant diverses línies d'ajuda i de col·laboració amb la societat.


Més informació

#AMBLESNOSTRESEMPRESES

Fem costat a les empreses per a facilitar la liquiditat necessària, posant a disposició més de 25.000 milions d'euros en préstecs preconcebuts i les noves línies de finançament ICO.


Més informació

#AMBELSQUEMÉSENSNECESSITEN

Fem costat als qui més ens necessiten, canalitzant fons de la Fundació ”la Caixa” i facilitant l'aportació de donatius per als Bancs d'Aliments i altres entitats assistencials.


Més informació

#AMBELSQUECUIDENDENOSALTRES

Fem costat als nostres sanitaris, participant en un fons de 37 milions d'euros de UNESPA a través de VidaCaixa per a protegir-los davant la COVID-19. Una assegurança de vida i hospitalització, pensat per a tots els que cuiden de la nostra salut i la dels nostres.


Més informació

Des del teu mòbil, i des del teu PC. Sempre que ho necessitis en CaixaBankNow

En CaixaBank estem seguint atentament l'evolució del COVID-19 i com a conseqüència adoptant totes les mesures necessàries per a vetllar que els nostres clients i emprats puguin continuar operant amb tota comoditat.

Més informació