Promoció temporalment no disponible.

20% de descompte en tots els articles de Zwilling, especialista en parament de casa: ganivets, tisores, coberts, estris de cuina, etc. Descompte vàlid per a compres realitzades en botigues físiques seleccionades i on-line.

Més informació a www.zwilling.es.

Per fer la compra on-line a través de www.es.zwilling-shop.com, cal introduir el codi FSENIOR20. La promoció també és vàlida a les botigues Zwilling de: Madrid (c. Ayala, 13) i Barcelona (Centre Comercial L’Illa i de l’av. Diagonal, 407).

Per beneficiar-te de la promoció a les botigues físiques és imprescindible identificar-te com a membre de Family Sènior amb el carnet o la targeta d'aquest col·lectiu i lliurar el cupó imprès a l’establiment.

Condicions

1) Per fer la compra on-line cal introduir el codi promocional al camp "Cupó descompte" a www.es.zwilling-shop.com.

2) Descompte vàlid per a compres on-line i a les realitzades en botigues físiques seleccionades (botigues Zwilling de: Madrid (c. Ayala, 13) i Barcelona (Centre Comercial L’Illa i de l’av. Diagonal, 407).

3) No s’accepten cupons fotocopiats, manipulats o deteriorats.

4) No acumulable a altres ofertes, promocions o descomptes.

5) Els descomptes, regals i avantatges no es poden bescanviar pel seu valor econòmic.

6) Per a qualsevol informació addicional, contacta al 93 480 01 30 o accedeix a www.es.zwilling-shop.com/kontakt.

7) Oferta vigent fins al 30/04/2020.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681