Promoció temporalment no disponible.

10% de descompte a Ruralka on trobaràs allotjaments rurals amb encant per a qualsevol dia de la setmana. També tens 10 € de descompte en la Targeta Regal per a convidar a qui tu vulguis a gaudir d’experiències inoblidables per Espanya i Portugal.

Consulta els allotjaments rurals aquí www.ruralka.com/es/promocion/senior.

Per a consultes i reserves contacta per correu electrònic a reservas@ruralka.com o al telèfon: 91 405 87 34 i indica: l’allotjament seleccionat, les dates de la reserva, un telèfon de contacte i el codi de la promoció: FAMILYSENIOR.
Descarrega el cupó i entrega’l a l’hotel.

Compra la Targeta Regal, clica a www.ruralka.com/es/promocion/senior i indica en el camp “codi promocional”, el codi: FAMILYSENIOR. El descompte s’aplica directament.

Condicions

1) És necessari presentar a l’hotel el correu electrònic de confirmació de la reserva, el cupó, la targeta comercialitzada per CaixaBank i el DNI.

2) L’hotel aplicarà directament el descompte en el moment del pagament.

3) No s’acceptaran cupons fotocopiats, manipulats o deteriorats.

4) Promoció no acumulable a altres ofertes i/o promocions.

5) Els descomptes, regals i avantatges no es podran bescanviar per el seu valor econòmic.

6) Per a qualsevol informació addicional, contacta al 91 405 87 34.

7) Oferta vàlida fins al 30/04/2020.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681