Promoció temporalment no disponible.

20% de descompte en una selecció de packs perquè visquis o regalis l’experiència de volar amb qui vulguis! Anima’t i viu aquest moment inoblidable a Windoor Empuriabrava (Girona) o a Windoor Barcelona. VOLEM?

Packs disponibles:

  • WIND2: dos vols per a una persona.
  • WIND4U: quatre vols per a una persona.
  • WIND2X2: quatre vols per a dues persones (dos cadascuna).
  • WIND2X3: sis vols per repartir entre 1-3 persones.
  • FRIENDS AND FAMILY: deu vols per repartir entre 1-5 persones.

Compra i/o regala els packs per al túnel del vent de Barcelona o el túnel del vent d’Empuriabrava, selecciona el paquet que vols comprar, tria el dia i l’hora del vol, confirma la reserva, emplena les dades de facturació i, al camp “Vols bescanviar un val de descompte?”, indica-hi el codi FSVOLAMOS i bescanvia’l.

Condicions

1) És imprescindible presentar el dia del vol la confirmació de la reserva rebuda per correu electrònic, la targeta comercialitzada per CaixaBank i el DNI.

2) T’has de registrar a la recepció com a mínim 1 h abans del vol.

3) No és acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.

4) Els descomptes i regals no es poden bescanviar pel valor econòmic, i n’està prohibida la venda.

5) Per a qualsevol informació addicional, contacta amb reserves@Windoor-realfly.com o truca al 972 45 40 40 per al centre d’Empuriabrava o al 93 002 27 00 per al de Barcelona.

6) Promoció vàlida fins al 30/04/2020.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681