SegurCaixa AUTO

SegurCaixa AUTO

Utilitats Gratis

Amb la nova aplicació SegurCaixa AUTO podràs, des de la comoditat del teu mòbil, gestionar i consultar les teves pòlisses, tramitar sinistres, gestionar els encàrrecs a taller i disposar de molts altres serveis d'ajuda.

Baixa-te-la GRATIS Baixa-te-la GRATIS

Acabem d'enviar-te un SMS al teu telèfon.

Descarrega-la de nou al teu mòbil
  • El numero de mòbil no es correcte.
  • Ha de ser de 9 xifres i començar per "6" o "7"
Tecleja un nombre vàlid

SMS

Escriu el teu número de mòbil i t'enviarem un SMS perquè et descarreguis l'aplicació.

També està disponible a:

Principals característiques:

  • Consulta i gestió de sinistres: Apertura els teus sinistres de forma àgil i senzilla, resol tots els teus dubtes gràcies a l'accés directe amb el tramitador del teu expedient, realitza l'encàrrec al taller i mantinguet informat en tot moment dels avanços del procés.
  • Servei d'assistència en carretera: Et facilitem assistència en carretera geolocalitzada de manera que s'envií la teva posició en la mateixa trucada, una guia de primers auxilis o una llanterna amb diferents senyalitzacions de S.O.S.
  • Consulta i gestió de pòlisses: Consulta totes les dades de les teves pòlisses: estat actual, període i cobertures disponibles, quan serà el següent rebut, etc.
  • Cerca de tallers col·laboradors: Localitza fàcilment el taller més proper de la nostra àmplia xarxa de col·laboradors i gaudeix de beneficis i avantatges destacables.
  • Altres serveis: Et brindem un ventall de serveis addicionals que et permetran veure l'estat del tràfic, conèixer els serveis propers a la teva ubicació actual, recordar-te la pròxima ITV o on has aparcat el cotxe.

SegurCaixa Auto és una assegurança de SegurCaixa Adeslas, S.A., de Seguros y Reaseguros, comercialitzada per CaixaBank, S.A., operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa S.A.U., de Seguros y Reaseguros, i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, S.A., de Seguros y Reaseguros, amb NIF A08663619 i domicili al carrer del Pintor Sorolla, 2-4, València (46002). Inscrit en el Registre de Distribuïdors d'Assegurances i Reassegurances de la DGSFP amb el codi C0611A08663619. Té contractada la corresponent assegurança de responsabilitat civil professional per a la cobertura de les responsabilitats que puguin escaure per negligència professional, de conformitat amb la legislació vigent. Pots obtenir més informació a la seva pàgina web. 

NRI: 17205-2018-5555