SegurCaixa AUTO

SegurCaixa AUTO

Utilitats Gratis

Amb la nova aplicació SegurCaixa AUTO podràs, des de la comoditat del teu mòbil, gestionar i consultar les teves pòlisses, tramitar sinistres, gestionar els encàrrecs a taller i disposar de molts altres serveis d'ajuda.

Baixa-te-la GRATIS Baixa-te-la GRATIS

Acabem d'enviar-te un SMS al teu telèfon.

Descarrega-la de nou al teu mòbil
  • El numero de mòbil no es correcte.
  • Ha de ser de 9 xifres i començar per "6" o "7"
Tecleja un nombre vàlid

SMS

Escriu el teu número de mòbil i t'enviarem un SMS perquè et descarreguis l'aplicació.

També està disponible a:

Principals característiques:

  • Consulta i gestió de sinistres: Apertura els teus sinistres de forma àgil i senzilla, resol tots els teus dubtes gràcies a l'accés directe amb el tramitador del teu expedient, realitza l'encàrrec al taller i mantinguet informat en tot moment dels avanços del procés.
  • Servei d'assistència en carretera: Et facilitem assistència en carretera geolocalitzada de manera que s'envií la teva posició en la mateixa trucada, una guia de primers auxilis o una llanterna amb diferents senyalitzacions de S.O.S.
  • Consulta i gestió de pòlisses: Consulta totes les dades de les teves pòlisses: estat actual, període i cobertures disponibles, quan serà el següent rebut, etc.
  • Cerca de tallers col·laboradors: Localitza fàcilment el taller més proper de la nostra àmplia xarxa de col·laboradors i gaudeix de beneficis i avantatges destacables.
  • Altres serveis: Et brindem un ventall de serveis addicionals que et permetran veure l'estat del tràfic, conèixer els serveis propers a la teva ubicació actual, recordar-te la pròxima ITV o on has aparcat el cotxe.

Assegurança de SegurCaixa, SA d’Assegurances i ReassegurancesCaixabank, SA, operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, S.A.U. d’Assegurances i Reassegurances i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, SA, inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. CIF A-28011864. 

NRI: 17205-2018-5555