CaixaBank Pay

Ico_Caixabank_Pay_90.jpg

CaixaBank Pay

Finances Gratis

Amb la nova aplicació de CaixaBank, gaudeix d’una nova forma segura, ràpida i còmoda de pagar, gestionar les teves targetes i controlar tots els teus moviments.

Baixa-te-la GRATIS Baixa-te-la GRATIS

Acabem d'enviar-te un SMS al teu telèfon.

Descarrega-la de nou al teu mòbil
  • El numero de mòbil no es correcte.
  • Ha de ser de 9 xifres i començar per "6" o "7"
Tecleja un nombre vàlid

SMS

Escriu el teu número de mòbil i t'enviarem un SMS perquè et descarreguis l'aplicació.

També està disponible a:

Amb la nova app de CaixaBank Pay per a iOS (iOS 7 o posterior) i Android, podràs gestionar i tenir sota control totes les teves targetes de CaixaBank des del teu mòbil de manera senzilla i ràpida i controlar així totes les operacions efectuades. A més, amb CaixaBank Pay, podràs treure diners de qualsevol caixer contactless o pagar directament en establiments que disposin de TPV amb tecnologia contactless. Així de fàcil i pràctic!

Moneder virtual

Gestiona totes les teves targetes de manera senzilla i ràpida i consulta en temps real totes les operacions efectuades amb cadascuna de les targetes que hagis afegit al teu moneder. A més, consulta el detall de totes les teves compres des de l’aplicació.

Pagaments mòbil

Amb la nova aplicació de CaixaBank Pay, podràs pagar les teves compres còmodament des del teu telèfon mòbil de manera senzilla, ràpida i 100% segura a qualsevol establiment que accepti el pagament contactless NFC.

Funcionalitat disponible per a Android 4.4 o superior i compatible amb NFC.

Pagaments contactless via sticker o polsera

Amb l’app de CaixaBank Pay, podràs sol·licitar de manera gratuïta una Tap Sticker o Tap polsera (color per triar) amb la qual podràs pagar qualsevol compra o servei via TPV i/o treure diners als caixers CaixaBank amb tecnologia contactless.

Enviament i sol.licitud de diners entre particulars

L'enviament i la sol·licitud funciona amb el servei Bizum que permet fer i sol·licitar pagaments i que els diners arribin el mateix dia de l'operació. Enviar i demanar diners entre particulars mai no ha estat tan senzill. Amb CaixaBank Pay podràs enviar i sol·licitar diners si coneixes el número de mòbil del destinatari. Per a fer ús d'aquesta funcionalitat serà necessari estar registrat en el servei.

NRI: 15254-2017-5555