Preparats, llestos, now

Línia Oberta passa a ser CaixaBankNow per a que gaudeixis de tots els productes i serveis que fan el teu dia a dia més fàcil.

UN PAS MÉS ENLLÀ

El servei engloba tota la innovació sota un mateix nom i et permet gestionar la teva economia personal de manera més fàcil i immediata a través dels nostres canals digitals. 


AQUÍ, ALLÀ I, SOBRETOT, ARA

Accedeix a la teva banca digital des de qualsevol lloc i dispositiu web o mòbil. Totes les novetats, últimes funcionalitats i innovacions al teu abast.

Tots els avantatges now ara són CaixaBankNow

Les Meves Finances

Descobreix la manera més còmoda i senzilla de gestionar tots els teus comptes, rebuts i targetes siguis on siguis.

Afegeix tots els comptes i les targetes d'altres bancs per tenir una visió global de les teves finances.

Consulta i controla tots els teus moviments organitzant-los per categories.

Crea pressupostos i rep alertes sobre la seva evolució.

Més informació

Tot el teu món, al mòbil

Connecta d'una manera diferent amb el teu banc amb la nova app amb un redisseny complet, adaptada al teu ritme de vida i perquè tinguis una visió integral de les teves finances en un mateix espai.

I a més, ara pots signar totes les teves operacions amb el teu mòbil amb la nova app de signatura mòbil. Amb l'app pots fer les mateixes gestions que feies amb la teva targeta de coordenades però d'una manera més ràpida, còmoda i segura des de qualsevol lloc.

Disponible en Google Play Consiguelo en el App Store

Contractació on-line

Descobreix tots els avantatges de contractar els teus productes i serveis on-line a través dels nostres còmodes catàlegs digitals. Ara, més complets i gràfics!

Simula el preu a l'instant del teu préstec, la quota de la teva assegurança, del teu pla de jubilació… Podràs fer-ho des de qualsevol lloc o canal.

Contracta qualsevol producte o servei disponible a la teva banca digital CaixaBankNow amb un procés còmode i immediat.

Vull començar a contractar!