• Consultes i revisions veterinàries

  Amb la modalitat completa, les consultes veterinàries són gratuïtes. Sense límits en les consultes. Disposaràs d'un quadre veterinari de més de 300 clíniques d'àmbit nacional.

 • Urgències 24 h i orientació telefònica

  La modalitat completa inclou el servei d'orientació veterinària i consultes d'altres serveis (de 9:00 a 18:00 h), de dilluns a divendres, a excepció dels festius. A més, inclou un servei d'urgències 24 h de qualsevol dels professionals o centres inclosos en el quadre veterinari, si truques prèviament al telèfon d'atenció al client.

 • Només necessites el seu número de xip

  No hi ha exclusió de races ni qüestionaris de salut. Pots contractar l’assegurança en menys de 2 minuts només amb un número de microxip.

La SegurCaixa Mascotes és una assegurança innovadora en el mercat amb què tindràs assegurat el teu gos o gat en tot el que fa referència a la seva vida i benestar. La modalitat "Completa" et permet accedir a la vacuna de la ràbia (llevat de les taxes oficials), consultes i revisions gratuïtes, establint un llistat de franquícies molt competitiu per a la resta de serveis.

 • Sense exclusió de races de l'animal.
 • Un cop l'animal ha superat els 9 anys de vida, es manté la pòlissa.
 • Sense qüestionari de salut ni períodes de carències2, amb una efectivitat de l'assegurança immediata.
 • En la modalitat "Completa", vacuna de la ràbia gratis (llevat de les taxes oficials). Consultes i revisions gratuïtes i franquícies reduïdes per a la resta de serveis optant per la modalitat "Completa" a través d'un ampli quadre veterinari.
 • Servei d'urgències 24 h: per gaudir d'aquest servei que està disponible les 24 h s'ha de trucar al telèfon d'atenció al client abans de visitar qualsevol dels professionals o centres inclosos en el quadre veterinari. Servei només inclòs en la modalitat "Completa".
 • Orientació veterinària telefònica: aquest servei permet a l'assegurat consultar amb un veterinari qualsevol dubte relatiu a la salut de la seva mascota. Un equip veterinari estarà a disposició dels assegurats per a l'atenció en un horari d'oficina (de 9:00 a 18:00 h), de dilluns a divendres, llevat dels festius. Atendrem a través del telèfon d'atenció al client els dubtes i consultes que transmeti l'assegurat, sense emetre cap dictamen ni oral ni escrit sobre la salut de la mascota. A més, al servei d'orientació telefònica atendrem les consultes que formuli l'assegurat sobre els següents aspectes del món animal i oferirem informació de contacte perquè el client pugui accedir sense dificultats als serveis següents: hotels d'Espanya que admeten animals de companyia, criadors, residències canines i felines, transport d'animals, perruqueries dins del quadre veterinari, tràmits de trasllats de mascotes, alimentació a domicili, etc.
 • La durada de l'assegurança SegurCaixa Mascotes és anual. En acabar l'anualitat, l'assegurança es renova automàticament.
 • Tu decideixes com vols pagar-la: pots triar entre una forma de pagament anual, semestral, trimestral o mensual.

Es distingeixen dues modalitats d’assegurança: Bàsica i Completa, segons les teves necessitats.

Bàsica:Tranquil·litat davant
imprevistos per 5,84€/mes
Completa:Protecció total
per a tenir cura del teu millor amic per 24,75€/mes
Defunció per accident: fins a 1.000 € de capital

Sí

Sí

Robatori: fins a 800 € de capital

Sí

Sí

Responsabilitat civil: fins a 200.000 € de capital

Sí

Sí

Defunció per malaltia: fins a 1.000 € de capital3

No

Sí

Assistència veterinària

No

Sí

Un ampli quadre veterinari de més de 300 clíniques veterinàries amb cobertura nacional mitjançant 

No

Sí

Consultes veterinàries sense límits

No

Sí

Revisions i vacunacions de la ràbia gratuïtes

No

Sí

Franquícies reduïdes en la resta de serveis: castració, neteja bucal, etc.

No

Sí