Per què contractar una assegurança de vida?

 • Suport econòmic en situacions inesperades.

  Molt més que un capital en cas de mort, ja que també podràs assegurar la cobertura en cas de malaltia greu o invalidesa.

 • Disposaràs del servei d’orientació mèdica telefònica les 24 hores.

  Et permetrà parlar amb un equip mèdic especialitzat en medicina general i de família, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any per resoldre dubtes.

 • Contractació ràpida i senzilla.

  Podràs calcular el teu pressupost i contractar-ne la modalitat que més et convingui de manera ràpida i senzilla gràcies al qüestionari de salut digital.

Solucions adaptades a les teves necessitats, que et permetran cuidar-te i tenir cura dels teus de la millor manera possible. Coneix les diferents modalitats d'assegurança de vida:

 • Vida Familiar Complet: Garanteix el cobrament d'un capital assegurat als familiars en cas de defunció o invalidesa absoluta o permanent del titular. A més inclou el 50% del capital assegurat1 en cas de càncer o infart agut de miocardi.
 • Vida Familiar Premium: S'anticipa el 50% del capital, en cas de patir alguna de les malalties greus detallades en el quadre, a més de tenir les cobertures i serveis del Vida Familiar complet.

 

TAULA COMPARATIVA DE COBERTURES I SERVEIS ADDICIONALS VIDA FAMILIAR COMPLET VIDA FAMILIAR PREMIUM
Defunció

Si

Si

Invalidesa absoluta i permanent

Si

Si

Càncer

Si

Si

Infart greu de miocardi

Si

Si

Apoplexia

No

Si

Afecció crònica de les artèries cardíaques (bypass)

No

Si

Insuficiència renal

No

Si

Malalties degeneratives

No

Si

Trasplantament d’òrgan vital

No

Si

Saldo pendent de les nostres targetes fins a 3.000€

Si

Si

Orientació mèdica

Si

Si

Segona opinió mèdica

Si

Si

Test d’hàbits saludables

Si

Si

Premium Care (atenció mèdica personalitzada)

No

Si

Objectiu de l’assegurança

Els objectius principals de l’assegurança Vida Familiar són assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades i garantir la tranquil·litat econòmica i emocional a l’assegurat i als seus familiars.

A més, proporciona una relació excel·lent capital assegurat / import de la prima.

Forma de pagament de l’assegurança

Segons les teves necessitats, pots fer un pagament anual o mensual.

Capital assegurat

Màxim: 2.000.000 €
Mínim: 30.000 €

Durada de l’assegurança

Anual renovable: té una durada d’un any que, posteriorment, es va prorrogant anualment.

Serveis Mèdics

Segons l’opció de Vida Familiar triada, es disposa d’una sèrie de serveis addicionals dirigits a vetllar per la salut de l’assegurat i la de la seva família:

 • Orientació mèdica telefònica: et permet parlar amb un equip mèdic especialitzat en medicina general i de família, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, per resoldre dubtes o inquietuds de caràcter mèdic des de casa.

Entre aquests serveis s’inclouen: 

 • Consultes sobre malalties, símptomes, informació sobre l’ús correcte de medicaments, terminologia i informes de laboratori, proves mèdiques...
 • Orientació, segons el cas, sobre l'especialista mèdic més indicat.
 • Informació adequada per evitar desplaçaments innecessaris a urgències.
 • Programes de seguiment telefònic del pacient.
 • Segona opinió mèdica: en cas de malaltia greu, pots demanar un informe d’avaluació a càrrec de prestigiosos especialistes mèdics internacionals que et permetrà contrastar el diagnòstic.
 • Test de risc cardiovascular i recomanacions d’hàbits saludables, cada vegada que vulguis. Mitjançant una entrevista mèdica telefònica confidencial, et demanaran una sèrie de dades i rebràs un informe personalitzat de riscos vasculars, com també mesures de prevenció i consells sobre alimentació, exercici i revisions periòdiques.
 • Servei Premium Care, que posa a la teva disposició un assessor mèdic personal amb el qual pots resoldre qualsevol dubte sobre salut, organitzar l’historial mèdic en cas de malaltia, i també consultar amb ell o amb el seu equip mèdic aspectes sobre la presa de decisions relacionades amb la salut.

Altres assegurances que et poden interessar