Condicions legals

Televisor Samsung QLED Q85R de 138 cm (55”) (QE55Q85RATXXC) + quota de Rakuten TV de 40 mesos + quota de FlixOlé de 40 mesos.

Promoció i venda ofertes per PromoCaixa, vàlides fins al 23/10/2019. PromoCaixa, S.A., Gran Via de Carles III, 105, 08028 Barcelona. NIF A-58481730.

Preu del producte: PVP: 2.299 €. El preu inclou la subscripció a Rakuten TV (60 €) i FlixOlé (40 €) durant 40 mesos i els impostos i les despeses d’enviament. Preu vàlid per a la Península i Balears. En cas d’anomalía o incidència postventa, pots contactar amb PromoCaixa (tel.: 900 404 202) o amb el Servei d’Assistència Tècnica de Samsung (tel.: 911 750 015). Per a informació més detallada sobre el producte i les condicions de venda, consulta www.CompraEstrella.com.

CONDICIONS DE FINANÇAMENT:

1.Finançament sense interessos (TAE 0%). Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Finançament amb préstec, ofert per CaixaBank, S.A., i finançament amb targeta, ofert per CAIXABANK PAYMENTS & CONSUMER, E.F.C., E.P., S.A.U., amb NIF A-08980153 i domicili social al carrer Caleruega 102, (28033 Madrid). Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, tom 36556, foli 29, full M-656492, en exclusiva per a targetes comercialitzades per CaixaBank que acceptin fraccionament. Finançaments subjectes a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, d’acord amb les polítiques de risc de l’entitat que correspongui.

Finançament del Televisor Samsung QLED Q85R de 138 cm (55”) (QE55Q85RATXXC) + quota de Rakuten TV de 40 mesos + quota de FlixOlé de 40 mesos. Import finançat, 2.299 €. Termini: 40 mesos, 39 quotes de 57,48 € i una última de 57,28 €.

L’import i les quotes de finançament inclouen el preu de la subscripció a Rakuten TV i FlixOlé durant 40 mesos. Per a altres opcions i terminis de finançament, consulta’ls a la teva oficina de CaixaBank.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES de Rakuten TV:

La subscripció a Rakuten TV durant 40 mesos és obligatòria, amb un preu de 60 €. Rakuten TV Europe, S.L.U., es compromet a donar d’alta els clients de Compra Estrella que adquireixin la subscripció a la plataforma per 60 € (impostos inclosos) durant un període de 40 mesos, des del momento de la compra del televisor QE55Q85RATXXC, des del moment de la compra del televisor. Un cop transcorregut aquest termini, els clients de Compra Estrella podran renovar aquesta subscripció d’acord amb les condicions vigents en aquell moment a la plataforma. El client que no hagi iniciat l’execució dels serveis podrà exercir el seu dret de desistiment durant un període de catorze dies naturals a partir del dia de la signatura del contracte enviant un correu electrònic a ayuda@rakuten.tv per informar del desistiment. PromoCaixa, en la seva condició d’agent de Rakuten TV Europe, S.L.U., facilitarà les dades indicades de caràcter personal (nom, cognoms, document d’identitat o equivalent, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte) a Rakuten TV amb la finalitat exclusiva de gestionar el teu registre a Rakuten TV i la teva subscripció a Rakuten Wuaki i oferir-te informació sobre els serveis. Els clients amb subscripció activa hauran de contactar amb Rakuten TV per gestionar una subscripció addicional o cancel·lar la subscripció duplicada. Promoció vàlida fins al 23/10/2019.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES de FlixOlé:

La subscripció a FlixOlé durant 40 mesos és obligatòria, amb un preu de 40 €. Lomatena Investments, propietària de FlixOlé, es compromet a donar d’alta els clients de Compra Estrella que adquireixin la subscripció a la plataforma per 40 € (impostos inclosos) durant un període de 40 mesos, amb la compra del televisor QE55Q85RATXXC, des del moment de la compra del televisor. Un cop transcorregut aquest termini, els clients de Compra Estrella podran renovar la subscripció d’acord amb les condicions vigents en aquell moment en la plataforma. Els clients adscrits en aquesta promoció podran donar-se de baixa enviant una sol·licitud de baixa a l’adreça de correu electrònic de FlixOlé (clientes@flixole.com), o bé des de l’apartat de cancel·lació situat a “El Meu Compte”. PromoCaixa, en la seva condició d’agent de Lomatena Investments (FlixOlé), facilitarà les dades següents de caràcter personal (nom, cognoms, document d’identitat o equivalent, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte) a Lomatena Investments amb la finalitat exclusiva de gestionar la teva subscripció a FlixOlé. Promoció vàlida fins al 23/10/2019. Els clients amb subscripció activa hauran de contactar amb FlixOlé per gestionar una subscripció addicional o cancel·lar la subscripció duplicada.