No mostrar més aquest missatge

Gran recollida de llet

Col·labora-hi i baixa’t el conte Tots contra el Buit

  • Malgrat que sembla que el fort de la crisi ja s’ha superat, el nombre de persones amb una alimentació que depèn del Banc d’Aliments ha passat d’1.511.000 a 1.536.000 l’any passat al nostre país. Un increment de més de 25.000 beneficiaris: persones que no poden cobrir una necessitat tan bàsica com l’alimentació.
  • Moltes d’aquestes famílies no tenen accés a un aliment bàsic per als nens: la llet. Per això, posem en marxa un any més la gran recollida de llet a favor dels Bancs dels Aliments.
  • Perquè la manca de llet no és només un buit a l’estómac dels menors, sinó que és un buit que els omple la vida. Calen més d’11 milions de litres de llet l’any per cobrir les necessitats dels Bancs d’Aliments.
  • Participa i col·labora en aquesta iniciativa solidària amb un donatiu i descobreix el conte Tots contra el Buit a www.granrecogidadeleche.es

Fes-hi una aportació i ajuda’ns a omplir el buit que la falta de llet deixa en la vida dels nens

Per això, hem creat diversos packs, que van des dels 52 € fins als 260 €, amb els quals es cobreixen les necessitats de llet de diversos nens durant un periode d'un any.

Llet per a 1 nen durant 2 anys. Col·labori
Llet per a  2 nens durant 2 anys. Col·labori
Llet per a 3 nens durant 2 anys. Col·labori
Llet per a 6 nens durant 2 anys. Col·labori

Si ho prefereixes, pots col·laborar en la recollida de llet fent un donatiu amb la seva targeta.