El president de CaixaBank, Jordi Gual, i el president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Joan Rosell, han signat un acord de col·laboració per posar a disposició de les empreses afiliades a la CEOE una línia de finançament de 20.000 milions d' euros. L'objectiu de l'acord és proporcionar una resposta eficaç a les necessitats de les empreses que els ajudi en la seva internacionalització, en els seus projectes d'innovació i que fomenti l'emprenedoria.

Aquest conveni suposa la renovació dels acords signats entre ambdues institucions en 2017 i 2016, que van posar a disposició de les empreses afiliades a la CEOE un mínim de 15.000 milions i 11.000 milions d'euros, respectivament. D'aquesta manera, en tres anys CaixaBank haurà posat a disposició d'aquestes empreses un mínim de 46.000 milions d'euros.

L'Acord suposa una oferta diferencial per a les empreses

  • Disponibilitat d'una línia de finançament per a empreses de 20.000 MM €.
  • Compromís d'agilitat de resposta a les sol·licituds d'actiu.
  • Accés a un ampli equip d'especialistes en finançament, serveis, comerç exterior i tresoreria per assessorar les empreses sobre els mercats nacionals i internacionals.
  • Accés a la xarxa exterior de CaixaBank, que ofereix cobertura en més de 127 països.   
  • Telèfon d'Atenció Personalitzada per informar sobre els detalls de l'acord (902 100 237).

Més informació