Gestioni's els comptes en diferents països i bancs

Gestioni els seus comptes en diferents països i bancs estrangers i faci cobraments i pagaments com si fossin transaccions nacionals amb el servei UniCash de gestió financera internacional.

Avantatges

Amb UniCash pot optimitzar la gestió de la seva tresoreria internacional, i també fer pagaments i cobraments a l’estranger com si es tractés d’operacions domèstiques, amb l’estalvi de costos consegüent.

Amb aquest servei de cash management internacional, es pot gestionar els comptes oberts en altres bancs europeus de l’aliança UniCash sense moure’s del despatx i de la manera més còmoda a través de banca digital CaixaBankNow Empreses.

Si vol, a més, es pot adreçar a la seva oficina de CaixaBank com el seu únic interlocutor i punt de contacte amb els bancs estrangers.

Amb el servei de gestió financera internacional, pot:

  • Obrir comptes a l’estranger (en qualsevol dels bancs de l’aliança UniCash).

  • Fer escombrades diàries de saldos al al seu compte de CaixaBank (centralització de fons).

  • Repatriar fons o enviar fons des de CaixaBank.

  • Fer pagaments o cobraments horitzontalment entre els seus comptes oberts a l’estranger.

  • Obtenir extractes diaris a CaixaBank dels seus comptes oberts a l’estranger.

Aliança UniCash

La xarxa de bancs de l’aliança UniCash la formen 13 entitats financeres de primera línia, que posen a la seva disposició 40.000 oficines a tot Europa.

Sabia que…

…UniCash és un servei exclusiu de CaixaBank?

CaixaBank és l’única entitat financera de l’aliança UniCash a Espanya. Si vol contractar aquest servei de cash management internacional, contacti amb qualsevol de les nostres oficines o amb els nostres experts de comerç exterior.

NRI 15003-2016-5555