Vacunació Infantil


Als països més pobres, 3 nens menors de 5 anys moren cada 60 segons a causa de malalties que es podrien evitar amb vacunes a les quals no tenen accés per falta de recursos econòmics i sanitaris.

Per aquest motiu, l’Obra Social ”la Caixa” promou a Espanya una iniciativa solidària orientada a salvar la vida de milions d’infants. És Gavi, the Vaccine Alliance, la primera aliança mundial publicoprivada que lluita contra la mortalitat dels més petits mitjançant el foment de la vacunació.

A més, l’Institut de Salut Global de Barcelona - ISGlobal hi col·labora estratègicament dotant el projecte de contingut tècnic, científic i acadèmic.

Actualment Gavi treballa per immunitzar 300 milions de nens en el període 2016-2020, fet que suposaria evitar entre 5 i 6 milions de morts prematures.

Per promoure els ajuts i col·laborar en la consecució d’aquest objectiu, l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates es comprometen a multiplicar per 4 l’import de les donacions,* de manera que es quadruplicaran els esforços contra la mortalitat infantil.

 

Ajudi’ns amb una aportació i, junts, salvarem la vida de més nens.

*Fins a 1 milió d’euros.

Donacions Donar 320 euros Donar 560 euros Donar 800 euros

Font: Gavi, the Vaccine Alliance (dades estimades).

Quants nens vol vacunar?

NRI 15258-2017-5555