No mostrar més aquest missatge
VISA INFINITE
 

Visa Infinite

 
  • Característiques exclusives
  • Serveis de valor afegit
  • Aplicació Visa Infinite

Quan el privilegi es fa infinit

La Targeta Visa Infinite està dissenyada per accedir a un nivell superior d'avantatges, serveis i experiències, reservat únicament per als més exigents.

CaixaBankProtect®

Amb el servei exclusiu CaixaBankProtect®, no ha d'assumir cap responsabilitat per ús fraudulent en cas de pèrdua o robatori de la targeta.

Si es troba a l'estranger i té cap incidència amb la targeta, amb CaixaBankProtect® Emergency, CaixaBank li proporcionarà efectiu d'emergència, a la gran majoria de països, al cap de poques hores de comunicar l'incident.

A més, per cada compra superior a 10 € rebrà un missatge al telèfon mòbil amb el detall de l'operació.

Assegurances

  • Assegurança d'accidents. Cobertura de fins a 1 milió d'euros per al titular de la targeta i el seu acompanyant quan els imports dels seus bitllets de transport públic (tren, avió i vaixell) o el servei de cotxe de lloguer s'hagin pagat amb aquesta targeta.
  • Assegurança d'assistència en viatges. Cobreix els imprevistos en viatges, com la pèrdua o demora d'equipatges o de connexions aèries, i les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d'hospitalització.

 

Contactless

Aquesta targeta incorpora el més nou en tecnologia, Contactless, que permet comprar a tots els comerços que hi estiguin adaptats de manera ràpida, còmoda i àgil, simplement apropant la targeta al terminal del comerç, sense haver de lliurar-la en cap moment.

Quan l'import de la compra superi els 20 €, haurà de teclejar el PIN de la targeta per validar l'operació. També pot utilitzar la targeta als caixers automàtics adaptats a Contactless per operar amb més comoditat i rapidesa.

Telèfon d'Atenció al Client de Targetes
900 210 716 / Internacional: 00 34 93 591 83 05

NRI: 0382-2014-5555