No mostrar més aquest missatge
 
Serveis Bancaris
 

Serveis Bancaris : Les Meves Finances

 

Les Meves Finances: apropi's als seus números.

"Les Meves Finances" és un nou servei, online i multidispositiu, que permet gestionar les despeses i els ingressos del client en un entorn gràfic, usable i intuïtiu.

Les Meves Finances
Avantatges principals del servei:
 
  • Ordre i control: els seus ingressos i despeses s'organitzen de manera automàtica en més de 40 categories. Tindrà les seves despeses controlades i sabrà quant gasta i en què. A més, la informació es mostrarà de forma visual i senzilla a través de gràfics.
  • Ajuda per estalviar: podrà fixar un pressupost màxim de despesa en les més de 40 categories de què disposa i personalitzar les seves classificacions creant etiquetes per assignar-les als seus moviments.
  • Accés total: entrar a "Les Meves Finances" és molt senzill, perquè pot fer-ho des de qualsevol dels seus dispositius: ordinador, tablet o mòbil.
  • CAT-Herramienta integral de gestión: Mis Finanzas incluye las herramientas más eficaces que tenemos para la gestión de tus finanzas personales:

ReciBox: gestió integral de rebuts

Amb aquest innovador servei on-line podrà gestionar de manera integral els rebuts i els tindrà totalment controlats. I tot això, a través del web, l’smartphone o la tablet. A més, ofereix un conjunt de funcionalitats úniques en el mercat europeu. Servei exclusiu i gratuït per a clients com vostè.

Avantatges principals del servei
 
  • Control i seguiment: li permet veure de manera gràfica i ordenada totes les domiciliacions, afegir-ne de noves i estar al dia de la seva evolució.
  • Evitar sorpreses: disposa d’alertes que l’informaran perquè pugui fer un millor seguiment dels rebuts, com ara el pagament del primer rebut d’un emissor nou, un avís si li cobren rebuts duplicats, etc.
  • Calendari: obtingui una visió calendaritzada de la seva economia i organitzi tots els rebuts. Podrà veure els pròxims rebuts per pagar, fer els apunts manuals que consideri pertinents, etc.

CardBox: gestió integral de targetes

El servei gratuït i exclusiu per a clients com vostè amb què podrà veure les compres classificades automàticament en categories, personalitzar cada despesa mitjançant etiquetes, saber el que gasta en cada establiment habitual i moltes coses més...

Avantatges principals del servei
 
  • El seu dia a dia més senzill: categorització automàtica de les compres i identificació dels seus establiments habituals.
  • Màxima personalització: etiqueti les despeses com prefereixi i afegeixi comentaris a cada compra.
  • Visió global: totes les seves targetes (de crèdit, de dèbit i de prepagament) es mostren agrupades. També s’hi inclouen els diners que treu dels caixers.
 
 

NRI: 13947-2015-5555