No mostrar més aquest missatge
 
Seguiment i informació
 

Seguiment i informació - Posició Banca Privada

 

En tot moment, estarà informat de l’evolució de les seves inversions

Els gestors de Banca Privada elaboren informes específics, tant puntuals com periòdics, de seguiment de la cartera patrimonial del client.

A més, a través de Línia Oberta, hem desenvolupat funcionalitats específiques per a Banca Privada que faciliten l'accés a la seva informació patrimonial.

Informe de seguiment
. Informe de seguiment:

Aquest informe suposa un salt qualitatiu, ja que permet als nostres clients analitzar en detall la seva posició patrimonial, com també l’evolució de la cartera durant el període de temps seleccionat.

Tracta aspectes clau englobats en dos tipus d’anàlisi:

  • Anàlisi descriptiva: rendibilitat global de la cartera i per tipus d’actiu, detall de posició i operacions, distribució d’actius contra cartera model, comparativa de la cartera a diverses dates, rendiments de productes (implícits i explícits).
  • Anàlisi de risc i rendibilitat: anàlisi històrica de la cartera mitjançant simulacions de rendibilitat comparades contra un Benchmark, màxima i mínima caiguda, ràtios de correlació, VAR i volatilitat.
Comunicat de posició
. Comunicat de posició:

Rebrà, amb la periodicitat que decideixi, un estat de posició agregat, a cada seva o bé a través del canal de Línia Oberta.

NRI: 0381-2014-5555

També li pot interessar:
En PrivatFons