Ens avancem al mercat oferint una solució única

Hem creat per a tu una nova gamma de gestió discrecional: Carteres Màster.

Formades per fons d’inversió directa per oferir als clients un servei més eficient, més flexible i més transparent.

Oferim l'últim en inversió

I l'últim és combinar les capacitats de gestió, anàlisi i supervisió de CaixaBank Asset Management amb el coneixement i expertise de gestores internacionals especialitzades.

Inversió mínima: 6.000 €.

Carteres que s’adapten a les teves necessitats

Un servei exclusiu amb el qual delegues en professionals qualificats la gestió de la Cartera de Fons d’inversió, d’acord amb les teves necessitats i circumstàncies personals.

Una gamma de carteres de fons d’inversió directa

La gestió delegada permet anar adaptant l’estratègia d’inversió als canvis que es produeixin a l’entorn, sense perdre de vista l’objectiu al qual donen resposta i reduint el risc associat a decisions d’inversió emocionals.

A més, per ser carteres diversificades de fons, suavitzen els moviments del mercat.

Un servei transparent

Podràs saber per endavant el cost gràcies al cobrament directe del servei. A causa de la classe de fons en els quals inverteixen, es podrà beneficiar de menors comissions de gestió i dipositaria.

Tres carteres combinables entre si, amb la possibilitat de triar entre diverses opcions en funció de l’horitzó temporal i del risc a assumir amb la inversió.

 • Carteres Màster: Tranquil·litat

  Horitzó temporal d'inversió

  1 - 4 anys

 • Carteres Màster: Patrimoni

  Horitzó temporal d'inversió

  4 - 6 anys

 • Carteres Màster: Inversió

  Horitzó temporal d'inversió

  Més de 6 anys

Pes en renda variable
Renda fixa i altres actiusEl valor de la inversió en els fons en què poden invertir les carteres està subjecte a fluctuacions de mercat, i hi ha la possibilitat que es produeixin pèrdues en la inversió. Rendibilitats o costos passats no suposen drets per al futur.

El preu no té en compte els costos i despeses corresponents als fons subjacents. Aquests estan implícits en la valoració diària dels fons d'inversió.

El teu Test de Cartera ha caducat? Renova'l amb aquests senzills passos