Compra Estrella

Converteix els dies ordinaris en moments extraordinaris. Descobreix l'emoció en cada moment i veu més enllà de la imaginació.

Samsung QLED 4K

Finança la TV QLED 4K UHD de 165 cm (65”) 65Q90T al 0% TAE i sense interessos1.

  • 52,48 € / mes.
  • En 39 quotes + una última de 52,28 €.
  • Import total finançat: 2.099 €.

A més, inclou subscripció a FlixOlé i Rakuten TV.

Q90

100% volum de color

Els televisors QLED 4K UHD tenen capacitat per produir el 100% del volum de color, cosa que vol dir que poden reproduir més de mil milions de colors a qualsevol nivell de brillantor gràcies a la tecnologia inorgànica Quantum dot.

TV 4K Al Upscaling

Els teus continguts favorits, en 4K amb intel·ligència artificial

A través del processador 4K, els televisors QLED de Samsung analitzen automàticament la font d'entrada per transformar i millorar la qualitat d'imatge i so mitjançant la intel·ligència artificial i convertir-ho en contingut 4K.

TV Adaptive Picture

L'entorn canvia, la imatge es manté

Gràcies a la intel·ligència artificial, la imatge ajusta la brillantor i la intensitat automàticament quan detecta variacions de la il·luminació. Gaudeix d'una imatge perfecta, a qualsevol hora del dia i per a tots els continguts.

Innovació en el so

Gaudeix d'una experiència de so cinematogràfic realment immersiva gràcies a la tecnologia exclusiva de Samsung, basada en intel·ligència artificial i OTS (Object Tracking Sound). Aquesta tecnologia aconsegueix reproduir el so en el punt exacte on té lloc l'acció. Gràcies a AVA (Activi Voice Amplifier), el teu televisor QLED ajusta el volum i la claredat dels diàlegs quan detecta qualsevol so constant.

COVID-19: S'està treballant prenent totes les mesures de seguretat

Es mantindrà la distància

Es mantindrà la distància de seguretat de mínim un metre

Sense signatura de PDA

Sense signatura de PDA, el repartidor posarà la informació necessària facilitada pel client

S'evitarà el contacte físic

S'evitarà el contacte físic en el lliurament